O femeie din Șoldănești a născut în ambulanță

Publicat:

O femeie din Șoldănești a născut în ambulanță

Momente unice și pline de emoții la Șoldănești. O echipă de medici de urgență au asistat o naștere în drum spre maternitate. Pacienta a dus pe lume un băiețel sănătos de peste 3kg, în ambulanță.

Potrivit CNAMUP, la ora 07:42, Dispeceratul comun de urgență a recepționat un apel din partea unei gravide de 26 de ani, cu motivul solicitării „39 de săptămâni, Nașterea IV” din localitatea Fuzăuca.


Citeşte şi: Partidul Republican îl nominalizează oficial pe Trump drept candidatul său la preşedinţie – Stiripesurse.md

Echipa AMU a parvenit prompt la locul solicitării și a preluat pacienta cu contracții frecvente din minut în minut. În timpul transportării la spital s-a declanșat nașterea. La ora 08:25 s-a născut un băiețel sănătos cu greutatea de aproximativ 3200 gr., Scor Apgar 8 puncte.

O femeie din Șoldănești a născut în ambulanță

Ulterior, lăuza și nou-născutul în stare satisfăcătoare au fost transmiși specialiștilor din cadrul Centrului Perinatal a IMSP Spitalul Raional Rezina pentru îngrijiri medicale corespunzătoare.

Din echipa SAMU Șoldănăști fac parte: asistentul medical – Maria Ciobanu; infirmierul – Eugen Pavlenco și conducătorul de autoambulanță – Fiodor Oprea.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Băncile centrale din Moldova și Olanda vor implementa noi proiecte comune 

Băncile centrale din Moldova și Olanda vor implementa noi proiecte comune Subiectul a fost discutat în cadrul întrevederii pe care guvernatoarea Băncii Naționale a Moldovei,...

1000 mentori în sprijinul cadrelor didactice din toată țara

1000 mentori în sprijinul cadrelor didactice din toată țara Începând cu anul de studii 2024-2025, circa 1000 de mentori vor activa în toate instituțiile de...

Doi ucraineni au fost prinşi la Aeroport cu cartuşe la ei

Doi ucraineni au fost prinşi la Aeroport cu cartuşe la ei Doi cetățenii ucraineni care intenționau să zboare din Chișinău spre Turcia și Grecia aveau...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.