X

O femeie, medic stomatolog, din R. Moldova, ucisă cu bestialitate în propriul său cabinet stomatologic din Brăila

O femeie, medic stomatolog, din R. Moldova, ucisă cu bestialitate în propriul său cabinet stomatologic din Brăila

Momente de groază, aseară, în Brăila. Un medic stomatolog, de 41 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost atacat cu bestialitate în propriul cabinet. Femeia a primit mai multe lovituri de cuţit în zona gâtului. Momentan nu se ştie cine i-a fost călău, însă poliţiştii au deschis o anchetă.

Femeia de 41 de ani era din Republica Moldova, şi avea un cabinet stomatologic în Brăila, unde-şi desfăşura activitatea. Aseară a stârnit îngrijorare în rândul familiei, după ce nu a mai ajuns acasă. Soțul ei s-a dus imediat la cabinet, moment în care şi-a găsit soţia fără suflare, cu multiple lovituri de cuţit, scena crimei fiind de-a dreptul şocantă. Bărbatul nu a stat pe gânduri şi a sunat la salvare.

Medic stomatolog, ucis în cabinet. Crimă şocantă la Brăila

“Pe strada General Eremia Grigorescu din municipiul Brăila, o femeie ce prezintă urme de violență a fost găsită decedată, într-un cabinet stomatologic”, a declarat Elena Ostache, IPJ Brăila.

La faţa locului, echipa de criminalistică a adunat indicii şi probe, care să îi îndrume spre identificarea autorului. Mai mulţi martori au fost audiaţi pentru a găsi un suspect, însă momentan nu ştie nimeni cine ar fi putut să-i pună capăt zilelor.

“Am văzut agitaţie, am văzut şase maşini de poliţie. Bă frate, ce o fi, ce o fi?”, spune un bărbat. “A fost ucisă acolo, în cabinet”, adaugă o femeie. “Cum să ucizi femeia sau indiferent cine ar fi, un om să te ucidă aşa pe stradă deodată. Nu se poate aşa ceva!”, exclamă un bărbat.

Tragicul incident scoate în evidență o problemă majoră şi anume securitatea și protecția, atât a personalului medical, cât şi a pacienţilor din toate unităţile de sănătate din ţară. Ancheta poliţiei continuă pentru a-l găsi pe criminal.

Tags: din R.Moldovamedic stomatologO femeieucisa
Categorii: SocialȘtirile zilei