O fetiță de un an a murit, după ce a fost uitată în mașină cinci ore. Tatăl ei a crezut că a lasat-o la creşă

Publicat:

O fetiță de un an a murit, după ce a fost uitată în mașină cinci ore. Tatăl ei a crezut că a lasat-o la creşă

La doar un an, inima micuţei Agnese s-a oprit pentru totdeauna, după ce a fost uitată de tatăl ei, timp de cinci ore, în maşină.

Bărbatul credea că o lăsase la creşă, însă a uitat-o pe bancheta din spate a maşinii, parcată în soare, în curtea din fața companiei în care lucrează. Tragedia sfâșietoare s-a petrecut în Marcon, din provincia Veneția, potrivit stiripesurse.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Micuţa a rămas captivă în mașina, care după ore de stat în soare, s-a transformat într-un cuptor şi o capcană letală fără scăpare.

Ca în fiecare dimineaţă, tatăl a plecat din casă, din Mogliano Veneto, și s-a îndreptat spre firma care se ocupă de iluminat, unde era angajat. De obicei, pe parcursul drumului, se oprea să o lase pe fetiţă la creşă, la un centru de vară. Nu însă şi vineri dimineaţa. Fără să îşi dea seama s-a dus direct la muncă. Afară, peste 30 de grade. În interiorul maşinii, mult mai mult de 40.

Nimeni nu a observat ce s-a întâmplat până la ora prânzului, când alți angajați ai companiei au văzut-o pe fetița fără viață pe bancheta din spate a mașinii. În acel moment, au dat alarma, dar nu mai era nimic de făcut pentru micuța Agnese.

Părinţii au cedat nervos

Tatăl s-a repezit în parcare și, potrivit unui martor a avut o cădere psihică. Şi-a dezlănţuit durerea și furia „lovind violent mașina cu pumnii și braţele”. Intervenția poliției a fost necesară pentru a-l imobiliza, pentru a nu se răni. La spital a ajuns și mama, care la rândul său a cedat nervos. Ambii au fost sprijiniți de suport psihologic, scrie ilrestodelcarlino.it.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Condoleanțe pentru tragedie a fost exprimată și de guvernatorul Veneto, Luca Zaia: „Rog pe toată lumea ca, în aceste momente de durere de nedescris, familia să fie protejată”, a scris guvernatorul.

O asociaţie a intervinit după tragedia din Marcon și a lansat campania „Nu mă uita”. „În fiecare an în lume, dar și în țara noastră, asistăm la episoade deosebit de grave în care sute de copii mor din cauza insolației la bordul vehiculelor închise, fie că au fost uitați, fie că ei înşişi au închis în joacă vehiculul și au rămas blocaţi în interior”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Atac cu sânge rece în bucătărie: O mamă şi-a înjunghiat iubitul de mai multe ori pentru că băuse tot laptele din frigider

Atac cu sânge rece în bucătărie: O mamă şi-a înjunghiat iubitul de mai multe ori pentru că băuse tot laptele din frigider O tânără mamă...

Dacă intenționezi să introduci în țară parfumuri sau apă de toaletă – E bine să știi!

Dacă intenționezi să introduci în țară parfumuri sau apă de toaletă - E bine să știi! În contextul mai multor întrebări referitor prevederile legale privind...

Temperaturile înalte din ultimele zile provoacă și înmulțirea insectelor dăunătoare

Temperaturile înalte din ultimele zile provoacă și înmulțirea insectelor dăunătoare Temperaturile insuportabile din ultimele zile aduc o problemă în plus – gândacii şi ţânţarii se...

Caz șocant în București. Un bărbat plimba cadavrul fostei iubite într-un cărucior, pe stradă

Caz șocant în București. Un bărbat plimba cadavrul fostei iubite într-un cărucior, pe stradă Un bărbat care transporta un cadavru într-un cărucior pe o stradă...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.