O fostă culturistă de 82 de ani l-a ‘bătut măr’ pe hoțul care i-a intrat în casă – VIDEO

Publicat:

Un bărbat a pătruns prin efracţie în casa din Rochester, New York, a unei femei în vârstă de 82 de ani, însă întâmplarea nu s-a terminat bine… pentru el, relatează CNN, potrivit agerpres.

Femeia a povestit că se pregătea să meargă la culcare, joia trecută, când un bărbat a bătut la uşa sa cerându-i să cheme o ambulanţă. Willie Murphy a declarat pentru postul WHAM afiliat CNN că a sunat la poliţie, dar nu l-a lăsat pe bărbat să intre în locuinţă. Ca urmare, acesta s-a enervat, a forţat uşa şi a pătruns înăuntru.


Citește și: Zi de doliu naţional în Albania. Bilanţul victimelor este în creştere!

”E semi-întuneric, sunt singură şi sunt bătrână. Dar, ghici ce, sunt tare!”, a declarat ea arătându-şi braţele musculoase. ”El a ales casa greşită pe care să o spargă”, a afirmat femeia.

Murphy, fostă campioană la culturism, a declarat că a folosit mai multe obiecte din gospodărie pentru a se apăra de intrus, printre acestea fiind o masă. ”Am luat masa şi am început să-l lovesc”, a spus ea adăugând că masa s-a rupt. Fără ca acest lucru s-o împiedice, femeia a apucat unul dintre picioarele mesei şi l-a lovit pe bărbat.

Citește și: Trump declară RĂZBOI cartelurior de droguri mexicane: ‘Organizaţii teroriste!’

După ce a sărit pe el de câteva ori, Murphy a alergat în bucătărie de unde a luat o sticlă cu şampon cu care l-a stropit pe intrus în ochi în timp ce acesta încerca să se ridice. Apoi, ea a luat o mătură şi a continuat să-l lovească.

În timp ce femeia se lupta să-l târască pe bărbat afară din casă poliţia a intervenit la faţa locului. Intrusul a fost urcat ulterior în ambulanţă. ”Cred că a fost fericit când a plecat pentru că i-am adus o ambulanţă”, a adăugat Murphy.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru)

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru) ''Singurătatea şi dependenţa de internet se vor numără printre principalele probleme de...

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii Temperatura nocturnă a Lunii a scăzut semnificativ în timpul perioadei de izolare globală din primăvara anului 2020,...

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate Rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate. Decizia aparține unui tribunal din Argentina. Copiii celebrului...

Talentele Republicii Moldova, premiate pentru contribuțiile în artă și cultură la Gala Excelenței Muzicale

Talentele Republicii Moldova, premiate pentru contribuțiile în artă și cultură la Gala Excelenței Muzicale Talentele Republicii Moldova au fost onorate la Gala Excelenței Muzicale, eveniment...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.