O fostă vedetă de K-pop din Coreea de Sud,condamnată pentru viol în grup, eliberată după cinci ani de închisoare

Publicat:

O fostă vedetă de K-pop din Coreea de Sud,condamnată pentru viol în grup, eliberată după cinci ani de închisoare

Fosta vedetă de K-pop Jung Joon-young a fost eliberată marţi, după ce a petrecut cinci ani în închisoare pentru viol în grup şi înregistrări video ilegale, într-unul dintre cele mai mari scandaluri care au implicat camere spion din Coreea de Sud, informează AFP.

Fostul cântăreţ a fost găsit vinovat de două violuri în 2016, precum şi de faptul că s-a filmat făcând sex cu femei fără ştirea acestora şi a distribuit înregistrările fără consimţământul lor, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și: Galbur: „Reunificarea cu România – unica soluție”

Purtând o pălărie neagră şi o mască, starul în vârstă de 35 de ani a ieşit din închisoarea Mokpo, situată la circa 350 de kilometri de Seul, fără a se adresa jurnaliştilor care îl aşteptau marţi dimineaţă, potrivit agenţiei de presă News1.

Camerele spion, cunoscute sub numele de “molka” în coreeană, sunt folosite de obicei de bărbaţi pentru a filma în secret femei în şcoli, toalete şi în alte locuri. Termenul poate fi folosit şi pentru a descrie filmarea clandestină a unei relaţii sexuale consensuale.

Cazul lui Jung Joon-young este unul dintre scandalurile sexuale majore care au implicat vedete masculine din Coreea de Sud, cazuri care au apărut la apogeul mişcării #MeToo din această ţară. În 2018, mii de femei au manifestat în capitala Seul, scandând: “Viaţa mea nu este pornografia voastră”.

S-a descoperit că o altă vedetă de K-pop, Seungri, fost membru al popularei trupe de băieţi BIGBANG, a primit înregistrările lui Jung Joon-young. Seungri a fost găsit vinovat într-un alt caz legat de sex şi droguri la clubul său de noapte “Burning Sun”.

Jung Joon-young a devenit celebru în 2012, după ce a apărut într-o emisiune TV. El a cunoscut apoi succesul cu mai multe piese solo înainte ca scandalul să izbucnească la începutul anului 2019.

Citește și: Condițiile moderne de trai au ajuns la Cociulia

La vremea respectivă, acuzaţiile de viol nu fuseseră încă formulate, însă fostul star a recunoscut că “a comis infracţiuni care nu pot fi iertate”.

În acelaşi an, Goo Hara, o fostă membră a trupei de fete Kara, s-a sinucis după ce a fost victima şantajului unui fost iubit, într-un caz de “revenge porn”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Recensământ 2024: 2,4 mil de persoane și 1,64 mil de locuințe, recenzate până la 30 iunie

Recensământ 2024: 2,4 mil de persoane și 1,64 mil de locuințe, recenzate până la 30 iunie Până la finele zilei de 30 iunie 2024, în...

Maia Sandu va întreprinde vizite de lucru în 3 mari orașe din Europa. Șefa statului invită diaspora la discuții

Maia Sandu va întreprinde vizite de lucru în 3 mari orașe din Europa. Șefa statului invită diaspora la discuții În a doua jumătate a lunii...

Cum va fi vremea în iulie: Zile de foc, cu temperaturi insuportabile în luna lui Cuptor

Cum va fi vremea în iulie: Zile de foc, cu temperaturi insuportabile în luna lui Cuptor Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a prezentat astăzi perspectiva...

Tîlvăr: România continuă să fie un contributor activ la întărirea capacităților de apărare ale NATO

Tîlvăr: România continuă să fie un contributor activ la întărirea capacităților de apărare ale NATO Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut luni, la sediul...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.