X

O furtună de praf a provocat un carambol pe o autostradă din Montana; cel puțin șase morți

Cel puţin şase persoane au murit după ce o furtună de praf a provocat un carambol în care au fost implicate 21 de maşini pe o autostradă din statul american Montana, vineri seară, au anunţat autorităţile, informează agenţia Xinhua, potrivit agerpres.  

Şase persoane au murit, iar alte opt au fost transportate la spitale din apropiere după evenimentul descris drept unul dintre cele mai intense accidente înregistrate în Montana în care au fost implicate mai multe autovehicule, a relatat sâmbătă un post de televiziune local.

Citește și : Biden i-a asigurat pe liderii arabi că SUA vor rămâne ferm angajate față de aliații lor din Orientul Mijlociu

“Rugăciunile mele se îndreaptă către toţi cei afectaţi de evenimentele tragice din timpul furtunii de praf de astăzi din comitatul Big Horn”, a scris vineri seară procurorul general din Montana, Austin Knudsen, pe pagina sa de Facebook.

Numărul deceselor şi al răniţilor nu s-a modificat peste noapte, iar locul accidentului a fost curăţat, a declarat sergentul din cadrul Patrulei Autostrăzilor din Montana Jay Nelson.

Furtuna a fost un eveniment meteorologic extrem, izolat, a precizat Nelson.

Citește și : România se teme de Putin, dar și Putin ar trebui să se teamă de România – Bloomberg

Tags: autostradacarambolfurtunaMontana
Categorii: Știrile zilei