X

O întreagă familie s-a intoxicat cu monoxid de carbon

O întreagă familie s-a intoxicat cu monoxid de carbon

Două femei și un adolescent de 15 ani din stânga Nistrului au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Potrivit presei din stânga Nistrului, totul s-a întâmplat în noaptea de duminică, 22 octombrie, la Bender, transmite Știri.md.

Citeşte şi: Natalitatea a scăzut drastic în Moldova în ultimii ani – Stiripesurse.md

La data de 21 octombrie, o femeie împreună cu copilul său au mers în vizită la mama sa, în vârstă de 68 de ani. În tot acest timp, pensionara a inclus un încălzitor de bază de gaz pentru care încălzea apa. Pe timp de noapte, fiica acesteia a oprit aparatul.

La scurt timp, femeie de 48 de ani a simțit cum inima i se bate mai rapid decât de obicei și începe să se simtă rău. Copilul ei, dar și pensionara au simțit aceleași simptome.

O întreagă familie s-a intoxicat cu monoxid de carbon

Aceștia au chemat o ambulanță. Toți membrii familiei au fost transportați de urgență la spital, unde medicii i-au diagnosticat cu intoxicație cu monoxid de carbon și le-au acordat asistența necesară. Victimele au refuzat spitalizarea.

Potrivit pensionarei, ea se folosește de acest încălzitor de aproximativ 17 ani și până acum nu a avut astfel de probleme cu el.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. 

Tags: Bendermonoxid de carbon
Categorii: SocialȘtirile zilei