X

O iubitoare de animale din Turcia plimbă câinii cu dizabilități cu ajutorul unui trenuleț construit din butoie de plastic

O iubitoare de animale din Turcia plimbă câinii cu dizabilități cu ajutorul unui trenuleț construit din butoie de plastic

O turcoaică plimbă în fiecare zi câinii cu dizabilități cu ajutorul unui trenuleț construit din butoaie de plastic. Femeia are o oganizație pentru protecția animalelor. Ea spune că s-a inspirat din povestea tatălui ei care este paralizat.

O iubitoare de animale din Turcia a construit un tren din butoaie de plastic pentru a-i plimba zilnic pe câinii cu dizabilități, potrivit Reuters. Animalele se află într-un adăpost de lângă capitala țării, Ankara, potrivit stiripesurse.ro.

Citește și : Liderul de onoare al democraților atenționează despre „sfârșitul” PSDE

Buket Ozgunlu, președintele Asociației Paws Holding on Life, a atașat vagoane de câini improvizate la un vehicul de teren pentru a-i plimba pe câini în fiecare zi. Ea crede că, la fel ca oamenii, câinii au nevoie de o schimbare de peisaj.

„Așa a venit ideea trenului pentru câini: tatăl meu este paralizat și invalid. Am simțit nevoia să-l scoatem, cu mașina, și să-l plimbăm”, a spus Ozgunlu.

Ea a mai spus că adăpostul său găzduiește 560 de câini salvați de pe străzi, inclusiv 300 care au suferit fizic.

Citește și : Grosu anunță o nouă inițiativă legislativă după ultima decizie a CC

Ozgunlu și alți lucrători ai adăpostului au vopsit butoaiele de plastic în culori strălucitoare și plănuiesc să adauge o prelată pentru a oferi umbră câinilor în timpul plimbărilor zilnice.

Tags: ankarabutoiedizabilităţitrenulețturcia
Diverse