X

O maşină a intrat cu viteză în copiii din faţa şcolii (VIDEO). Cel puţin cinci persoane au murit!

UPDATE: O mașină a intrat joi într-un grup de copiii din afara unei școli primare din nord-estul Chinei, omorând cinci persoane și rănind 18, a informat presa chineză de stat, relatează Associated Press, conform mediafax.

Șoferul a fost reţinut după incidentul care a avut loc în orașul de coastă Huludao din provincia Liaoning, a anunţat postul de televiziune de stat CCTV.

Citeşte şi: Incendiu puternic la un garaj de autobuze din Londra (FOTO/VIDEO)

18 persoane au fost spitalizate cu leziuni, potrivit ultimelor informaţii

Cazul se află sub investigaţii, potrivit rapoartelor.

Camera de supraveghere au arătat imagini cu un grup de copii care traversau strada în fața școlii când o mașină se apropie de ei, apoi se schimbă banda și intră într-o mulțime de copii. Cel puțin jumătate dintre aceştia par să fi fost loviți.

Purtătorii de cuvânt al guvernului au anunțat că nu au fost autorizați să ofere informații despre accident.

Nu se ştie dacă accidentul a fost un atac deliberat.

 

Ştire iniţială: Cel puţin cinci persoane au murit şi 18 au fost rănite după ce o maşină a intrat joi într-un grup de copii în faţa unei şcoli din oraşul Huludao, în provincia Liaoning din nord-estul Chinei, a informat televiziunea de stat CCTV, care nu a precizat dacă persoanele care şi-au pierdut viaţa erau copii, transmite EFE, potrivit agerpres.


Autorităţile chineze l-au reţinut deja pe şoferul vehiculului şi anchetează incidentul care s-a produs la amiază când un număr mare de copii ieşeau de la şcoală.

Citeşte şi: Incendiu puternic la un garaj de autobuze din Londra (FOTO/VIDEO)

 

Tags: ChinacopiiHuludaoprovincia Liaoningscoala
Categorii: Știrile zilei