O moldoveancă a prezentat Poliției de Frontieră din România acte false. Aceasta este documentată

O tânără din R. Moldova este documentată de poliția de frontieră din România după ce a încercat să treacă frontiera prin PTF Stânca, prezentând la control documente false pentru mașina pe care o conducea.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontiere române, cazul s-a produs pe 2 februarie, în jurul orei 21.00. Astfel, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din România, o tânără din R. Moldova, în vârstă de 22 de ani, care conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în județul Iași.


Citește și Transport ilicit de țigări din Ucraina, contracarat la trecerea frontierei

Oamenii legii au efectuat verificări specifice, în urma cărora au constatat că documentul prezentat de aceasta nu îndeplinește condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic și că autovehiculul în cauză nu figurează în bazele de date ale autorităților din România ca fiind asigurat.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și fals material sub semnătură privată.

sursa: deschide.md