X

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici

O moldoveancă de 18 ani a fost omorâtă de un vecin, în județul Băcău, România. Fata a fost atacată și ucisă chiar în fața celor patru frați ai săi. Din primele informații, individul ar fi sunat la ușă și ar fi cerut un foc, iar de acolo a urmat un întreg coșmar, scrie realitatea.net.

Foto: foto-simbol

Tânăra, originară din Republica Moldova, locuia în România de mai mulți ani alături de mama sa. Joi seara, ea se afla acasă doar cu cei doi frați, gemeni de nouă ani, în timp ce mama și tatăl vitreg erau plecați în sat.

Citește și: O taxatoare de troleibuz a dat jos cu forţa un copil

Se pare că individul a intrat în locuința lor și i-a cerut fetei un foc pentru a-și aprinde o țigară. Tânăra l-a refuzat și inițial a reușit să-l alunge, dar acesta a revenit în scurt timp, a înjunghiat-o și apoi a fugit spre casa lui, situată la cinci kilometri distanță. O vecină care se afla în apropiere a auzit zgomote venind din interiorul casei și l-a chemat pe fratele ei să verifice ce se întâmplă. Bărbatul a găsit-o pe tânără acoperită de sânge.

Ulterior tânăra a fost transportată la spital. Din nefericire, medicii nu i-au mai putut salva viața. Criminalul, un individ cu probleme psihice fusese externat de la spitalul de psihiatrie în urmă cu doar trei luni. Agresorul a fost reținut la scurt timp, iar acum s-au început cercetările pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

 

Tags: Bacăumoldoveancăvecin
Social