O moldoveancă de-a noastră este Miss World International 2023

Publicat:

O moldoveancă de-a noastră este Miss World International 2023

Visul său a devenit realitate. Diana Deleu, tânăra care ne-a reprezentat țara la renumitul concurs Miss International 2023, a revenit acasă cu titlul de Ms World International 2023. Tânăra a vorbit despre emoțiile trăite în cadrul concursului, exclusiv pentru Știri.md.

Tânăra spune că de doi ani urmărea acest concurs. Totodată, aceasta spune că a participat anterior la el, însă în calitate de hairstylist. „Atunci s-a născut ideea de a reprezenta Republica Moldova pe scena din cadrul acestui concurs”, spune Diana, transmite Știri.md.


Potrivit Dianei, acesta este visul său, care a devenit într-un final realitate.

„M-a atras faptul că aici nu sunt restricții de vârstă. Ei promovează ideea că femeia e frumoasă și unică în felul ei, indiferent de ce înălțime, vârstă, statul sau profesie are”, spune Diana Deleu.

Citeşte şi: Republica Moldova este din ce în ce mai îngrijorată de războiul care-i bate la uşă

Aceasta spune că juriul a luat în considerație nu doar aspectul fizic, dar și modul în care tinerele s-au prezentat, cum au interacționat cu celelalte participante, cât de active și deschise acestea au fost.

O moldoveancă de-a noastră este Miss World International 2023

„Au fost momente în care ei urmăreau comportamentul tău în situațiile de stres”, spune tânăra.

De asemenea, Diana menționează că dintre toate concursurile promovate în SUA, World International are un program mult mai diversificat. Aceștia au contracte încheiate cu renumitul brand Victoria’s Secret, care le-au oferit participantelor aripile lor populare pentru fotosesiunile din cadrul concursului. „Am fost tratate într-adevăr ca niște regine”, spune Diana Deleu.

Programul era destul de încărcat după spusele tinerii. „Câte trei fotosesiuni și filmări pe zi, cu tematică diferită. Totul era foarte organizat”.

Și, deși în cadrul concursului participă tinere din diferite țări, cu diferite naționalități, tradiții, Diana spune că practic deloc nu s-a simțit între ele concurența.

„Nu s-a discutat despre conflicte politice. Astfel, fetele puteau fi eliminate din competiție”, spune tânăra.

Coroanele și titlurile de bază au fost cinci la număr, calificările fiind după următoarele categorii: Miss, Ms și Mrs.

O moldoveancă de-a noastră este Miss World International 2023

„Nu sunt cuvinte care ar reda în întregime gama de emoții pe care am avut-o în momentul în care a fost anunțat numele meu. Au fost lacrimi de fericire, mândrie și sesizarea faptului că da, am putut să ajung până aici”, a spuns Diana Deleu, Ms World International 2023.

Pe pagina sa de Facebook, tânăra a menționat că îi pare rău că presa din Moldova au accentuat conflictul politic care a avut loc în cadrul concursului și nu a atras atenția la cel mai important lucru.

„Draga mea Moldova, îmi pare rău că ai ales să aduci în spot conflictele politice de la vecini, în loc să te bucuri de faptul că ție îți aparține titlul și coroane Ms World International 2023”, a spus Diana Deleu. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

VIDEO – Controversata pugilistă algeriană Imane Khelif a devenit campioană olimpică la Paris

VIDEO - Controversata pugilistă algeriană Imane Khelif a devenit campioană olimpică la Paris Controversata pugilistă algeriană Imane Khelif a devenit campioană olimpică la categoria 66...

Recomandări pentru autorizarea desfășurării vânătorii în zona de frontieră, odată cu deschiderea sezonului de vânătoare 2024-2025

Recomandări pentru autorizarea desfășurării vânătorii în zona de frontieră, odată cu deschiderea sezonului de vânătoare 2024-2025 ✔️ Obținerea avizului pentru vânătoare: Sectorul Poliției de Frontieră...

Un suspect dintr-un dosar de contrabandă, reținut pentru amenințare și violență asupra unui funcționar public

Un suspect dintr-un dosar de contrabandă, reținut pentru amenințare și violență asupra unui funcționar public Un conațional, care este acuzat de amenințare sau violență asupra...

Luptătorii Radu Lefter și Maxim Saculțan, eliminați în prima rundă a Jocurile Olimpice

Luptătorii Radu Lefter și Maxim Saculțan, eliminați în prima rundă a Jocurile Olimpice Luptătorii de stil liber Radu Lefter (97 kg) și Maxim Saculțan (65...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.