X

O moldoveancă, stomatolog în România, găsită moartă în cabinet

O moldoveancă, stomatolog în România, găsită moartă în cabinet

O femeie de 41 de ani din Republica Moldova, care lucra medic stomatolog în orașul Brăila din România, a fost găsită de către asistenta ei fără suflare. Victima avea pe corp mai multe răni provocate cu un obiect ascuțit. Crima s-a petrecut imediat după ce asistenta a lăsat-o singură pe femeie ca să meargă la un magazin din apropiere. S-a întâmplat aseară, în jurul orei 19.00, transmite IPN cu referire la Pro TV (București).

„O femeie ce prezintă urme de violență a fost găsită decedată într-un cabinet stomatologic. La fața locului s-au deplasat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila și echipele operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, în vederea efectuării cercetărilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Elena Ostache, potrivit ipn.md.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Surse apropiate anchetei spun că victima se temea pentru viața ei și intenționa să-și cumpere un pistol. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor. Agresorul nu este deocamdată identificat.

Tags: stomatolog
Externe