O oră și jumătate! Atât a așteptat Mihai salvarea până a murit

Publicat:

O oră și jumătate! Atât a așteptat Mihai salvarea până a murit

Noi detalii ies la suprafață în cazul adolescentului de 14 ani din Boldurești, care a fost spulberat pe șosea de mașina primarului din sat.

Citește și: Procurorii cer 30 de zile de arest preventiv pentru primarul de Boldurești


Potrivit rudelor, intervievate de jurnaliștii de la info1.md, băiatul se întorcea acasă de la alergat cu un prieten. Cei doi copii mergeau regulamentar atunci când mașina primarului, care se deplasa cu viteză excesivă, a ieșit pe contrasens, l-a tamponat pe Mihai și l-a aruncat la câțiva metri distanță.

Prietenul băiatului le-a spus rudelor că șoferul nici nu a oprit, i-a sunat mamei să-i spună ce s-a întâmplat, care, la rândul ei, a chemat ambulanța.

O oră și jumătate! Atât a așteptat Mihai salvarea până a murit

Culmea e că ambulanța a ajuns la Boldurești într-o oră jumătate!

„Am sunat la salvare, salvare o venit foarte greu și când o venit mi-a spus că nu mai poate să facem nimic, el e decedat”, a spus distrusă de durere mama lui Mihai, Raisa.

Bunica lui Mihai mai spune că primarul „se întorcea de la o zi de naștere” și că „era cinstit”, iar pe bancheta din dreapta s-ar fi aflat și soția primarului – Nicanor Ciochină.

Precizăm că la data de 19 februarie, un minor din Boldurești a fost tamponat mortal, iar șoferul a fugit de la fața locului, lăsând copilul să zacă într-o baltă de sânge.

A doua zi, oamenii legii au anunțat despre reținerea șoferului ucigaș – primarul satului Boldurești, Nicanor Ciochină, precum și a unui suspect care l-ar fi ajutat să șteargă urmele – un medic stomatolog.

După producerea accidentului, cei doi ar fi găsit o mașină asemănătoare, au schimbat plăcuțele de înmatriculare și au simulat un accident.

O oră și jumătate! Atât a așteptat Mihai salvarea până a murit

Mai târziu, jurnalistul Vadim Ungureanu, care face trimitere la sursele sale din cadrul organelor de drept, a divulgat pe canalul său de Telegram că primarul era „mort beat” în ziua producerii accidentului și că fratele său procuror – Grigore Ciochină, de asemenea, ar fi implicat în „eforturile” de ștergere a urmelor.

Astăzi, într-un comunicat de presă, Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a cerut opiniei publice „respectarea prezumției nevinovăției” în privința procurorului de Nisporeni și asigură că se întreprind toate măsurile de rigoare, fără a specifica, însă, care sunt acestea.

Mihai, adolescentul de 14 ani, care a fost lăsat să zacă pe șosea de primarul satului după ce l-a tamponat cu mașina de serviciu, va fi înmormântat mâine.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ruşii au închis o plajă populară la Marea Neagră după un atac ucrainean

Ruşii au închis o plajă populară la Marea Neagră după un atac ucrainean Accesul pe plajă în Novorosiisk, port rus la Marea Neagră, a fost...

Se modifică Legea bugetului pentru anul în curs

Se modifică Legea bugetului pentru anul în curs Indicatorii bugetari pentru anul curent la capitolele venituri, cheltuieli și deficit urmează a fi modificați. Comisia economie,...

Un român a fost arestat în Grecia pentru provocarea unui incendiu

Un român a fost arestat în Grecia pentru provocarea unui incendiu Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost arestat preventiv, marţi, în...

Fonduri europene pentru proiecte care vizează ocuparea forței de muncă

Fonduri europene pentru proiecte care vizează ocuparea forței de muncă Republica Moldova va putea accesa finanțare din fonduri europene pentru implementarea proiectelor care vizează ocuparea...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.