X

O persoană a murit în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din capitală

O persoană a murit în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din capitală

O persoană a murit, iar alta a fost evacuată după ce un incendiu a izbucnit într-un apartament de la etajul 17 a unui bloc din capitală, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:30. Vecinii au observat fum dens dintr-un apartament de la etajul 17 a unui bloc de locuit cu 24 etaje din sectorul Botanica.

Citește și Un perete al internatului unui liceu din Odorheiul Secuiesc s-a prăbușit: Posibil mai multe victime

Pentru stingerea incendiului au fost îndreptate șapte echipe de salvatori și pompieri, care au stabilit că flăcările au cuprins un apartament, iar în interiorul acestuia a fost depistat cadavrul unei persoane. Angajații IGSU au reușit localizarea arderii la ora 14:49 și lichidarea completă la ora 15:01.

În urma incendiului au fost distruse mai multe bunuri materiale din interiorul locuinței. De asemenea, pompierii au evacuat o persoană de la balconul apartamentului vecin, care risca să se intoxice cu produsele de ardere. Totodată, salvatorii au verificat etajele superioare, pentru a evita riscul intoxicării a altor locatari. Toate circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilit de specialiști.

Tags: a muritbloc locativincendiu
Categorii: Știrile zilei