X

O piscină S-A SPART şi craterul creat a înghiţit un om – VIDEO

Un bărbat a fost găsit mort după ce un crater s-a căscat sub o piscină privată, unde avea loc o petrecere, în Israel. Operațiunea de salvare a durat 4 ore și a fost complicată de temerile de colaps secundar, scrie Times of Israel şi Libertatea.ro.

Un alt bărbat tras de apa care se scurgea prin spărtură a reușit să iasă și a suferit răni ușoare. Momentul teribilului accident a fost filmat și s-a răspândit pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: SCANDAL rasial într-o universitate din Africa de Sud! Un student alb a fost EXMATRICULAT – Black News

Accidentul a avut loc joi după-amiază, în orașul Karmei Yosef, și echipele de căutare de la fața locului au găsit cadavrul în urma unei operațiuni complexe de salvare care a durat patru ore și a necesitat asistența camerelor Go-Pro conectate la căștile salvatorilor care au coborât adânc în subteran.

Forțele de salvare au construit o structură de susținere pentru a împiedica suprafața piscinei să se prăbușească în continuare, înainte de a putea localiza corpul bărbatului dispărut.

Incidentul a avut loc în timpul unei petreceri la piscină organizată pentru angajații unei companii private.

Vezi şi: O operaţiune specială a poliţiei s-a terminat cu o ‘baie de sânge’ în favelele din Rio – VIDEO – Black News

Vorbind la Channel 12, una dintre persoanele care au participat la petrecerea de la piscină a spus că erau aproximativ 50 de oameni la fața locului când a avut loc dezastrul: „Nivelul apei a început brusc să scadă și s-a deschis o gaură, creând un vortex care a tras doi oameni înăuntru”.

Un alt martor a declarat pentru site-ul de știri Ynet că vârtejul a înghițit victima în câteva secunde și că ar fi putut exista victime suplimentare, dar că doar șase persoane se aflau în piscină în acel moment. Când dolina s-a deschis, el a strigat la colegii săi să iasă din piscină, dar ei au crezut inițial că este un fel de joc.

Tags: israelKarmei Yosefpiscină
Categorii: Sinteze