X

O plajă din Mallorca a fost închisă din cauza unui rechin uriaş

Turiștii care se aflau pe o plajă din insula Mallorca în Spania au părăsit speriați plaja după ce un rechin de aproximativ trei metri a fost văzut înotând în apropierea țărmului, aceasta fiind închisă de autoritățile spaniole, informează The Telegraph, potrivit mediafax.

Poliția a închis imediat plaja în timp ce persoanele care se aflau în apă, inclusiv câteva grupuri de copii mici, priveau cum rechinul înota la doar câțiva metri de ei.

Citeşte şi: Americanii au descoperit ‘CÂRTIŢA’ din ambasada lor din Moscova

Rechinul de aproximativ 3 metri, considerat a fi un rechin albastru, și-a făcut apariția pe plaja Cala Domingos, o plajă ce devine neîncăpătoare în luna august, situată în orașul Calas de Mallorca, pe coasta de est a insulei Mallorca.
Imaginile au arătat cum peștele se mișca prin apa de culoare albastră înainte de a se apropia de țărm și de a-i forța pe turiști să parăsească plaja.

Turiști englezi și francezi puteau fi auziți strigând de pe stâncile cu vedere la mare unde s-au adăpostit și copiii țipând pe măsură ce peștele se apropia de locul în care aceștia se aflau.

Citeşte şi: Număr record de asasinate în Uruguay

Tags: Cala DomingosCalas de Mallorcamallorcaplajărechinspaniaturisti
Categorii: Diaspora