O poliţistă a fost prinsă la furat în magazinele din Iaşi

Publicat:

O poliţistă a fost prinsă la furat în magazinele din Iaşi

O polițistă din Republica Moldova, angajată a Inspectoratului General pentru Migrație, a mers să fure în magazinele din Iași chiar a doua zi după ce a primit legitimația.

Ludmila Antonova a fost reținută de un paznic la 28 iulie 2020, în timp ce fura din magazinul H&M din Complexul Comercial Palas Mail Iași. Paznicii au sesizat Poliția care a găsit la tânăra infractoare prinsă în flagrant încălțăminte și mai multe articole de vestimentație sustrasă din diferite magazine de la Centrul Comercial din Iași. Aceasta a furat tot ce putuse: bluze, maiouri și chiar șosete, transmite crimemoldova.com. 


Citeşte şi: S-A AFLAT! România este cel mai mare exportator de arme în Ucraina – Stiripesurse.md

În cadrul audierilor, Ludmila le-a declarat oamenilor legii că este polițistă din Chișinău și că se afla într-o misiune specială la Iași. Ea a precizat că urmărea șoferii din Republica Moldova care aduc oamenii să-și perfecteze acte românești.

Potrivit unei ordonanțe semnate de Alina Barna, procuror pe lângă Parchetul Judecătoriei Iași, Ludmila Antonova nu a prezentat careva documente care să confirme că era în misiune la Iași și nici nu a prezentat legitimația că este polițistă.

O poliţistă a fost prinsă la furat în magazinele din Iaşi

În octombrie 2022, procurorul ieșean a decis scoaterea de sub urmărire penală a Ludmilei Antonova, Motivul a fost că aceasta nu a mai dat curs citațiilor, paguba a fost restituită după ce a fost reținută, iar infracțiunea este una ușoară.

Ludmila Antonova are gradul de subofițer și este angajată în calitate de conducător auto în cadrul Inspectoratului General pentru Migrație, începând cu data de 27 iulie 2020.

Fiind contactată de echipa crimemoldova.md, aceasta a declarat că nu cunoaște nimic despre dosarul pe numele său, iar mai apoi, după o scurtă tăcere, a spus că ea nu este Ludmila Antonova.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

‘Despicable Me’, prima franciză animată din istorie care depăşeşte încasări de 5 miliarde de dolari

'Despicable Me', prima franciză animată din istorie care depăşeşte încasări de 5 miliarde de dolari "Despicable Me 4" s-a impus la box office-ul internaţional, câştigând...

Netflix a dezvăluit imagini din culisele celui de-al cincilea şi ultimul sezon al serialului ‘Strange Things’

Netflix a dezvăluit imagini din culisele celui de-al cincilea şi ultimul sezon al serialului 'Strange Things' Netflix a dezvăluit luni imagini din culisele celui de-al...

Nominalizările la premiile Emmy o să fie anunţate miercuri: Netflix se pregătește să dea marea lovitură

Nominalizările la premiile Emmy o să fie anunţate miercuri: Netflix se pregătește să dea marea lovitură Serialele "The Bear", "Shogun" şi "Baby Reindeer" sunt cotate...

Disneyland Paris bate, de Ziua Naţională a Franţei, recordul lumii la focuri de artificii

Disneyland Paris bate, de Ziua Naţională a Franţei, recordul lumii la focuri de artificii Un foc de artificii care a iluminat cerul parcului de distracţii...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.