O reţea de traficanţi a fost destructurată de oamenii legii (VIDEO)

Publicat:

O reţea de traficanţi a fost destructurată de oamenii legii (VIDEO)

O grupare infracțională formată din moldoveni, dar și cetățeni de origine azeră, implicați în traficul internațional de droguri, a fost deconspirată de oamenii legii. Aceștia sunt cercetați în stare de libertate și riscă ani grei de închisoare.

Potrivit oamenilor legii, s-a stabilit că membrii grupului, opt la număr, cu vârste cuprinse între 25 și 54 de ani, aveau legături directe cu autorități criminale, hoți în lege, care ar face parte din criminalitatea organizată internațională, transmite Știri.md.


Citeşte şi: Trump va scoate America din NATO – Stiripesurse.md

„La data de 5 decembrie, cu suportul mascaților de la BPDS „Fulger” au fost efectuate percheziții la cinci adrese din municipiul Chișinău unde au fost depistate și ridicate telefoane mobile, arme de foc de model Winchester și PM, zeci de cartușe de calibrul 38 și 9 mm, pistol cu glonț de model Baikal 442 cu 29 cartușe 9×18, pistol cu glonț CZ cu 29 de cartușe, pistol automat CZ Scorpion cu 37 de cartușe 9×19, 63 de cartușe 9×19, 20 cu gaze. O parte dintre arme erau deținute legal, dar păstrate necorespunzător, iar altele erau cu termenul permiselor expirat”, se arată în comunicat.

La una dintre adresele percheziționate, oamenii legii au depistat patru cetățeni de origine azeră, unul dintre ei cu vârsta de 53 de ani, care se afla pe teritoriul țării cu termenul de ședere expirat. Acesta a fost predat angajaților Inspectoratului General de Migrație, ulterior fiind îndepărtat din Moldova, prin Aeroportul Chișinău, în țara de origine Republica Azerbaidjan, fiindu-i instituită interdicția de intrare pe teritoriul țării pe un termen de doi ani.

O reţea de traficanţi a fost destructurată de oamenii legii (VIDEO)

De menționat că toate persoanele sunt cercetate în prezent în stare de libertate. Dacă va fi stabilită implicarea suspecților în circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare, săvârșită de un grup criminal organizat, aceștia riscă de la șapte la 15 de ani de închisoare.

De asemenea, pentru păstrarea necorespunzătoare a armelor de foc, membrii grupului riscă amendă de până la 42.500 de lei sau închisoare de până la trei ani.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

‘Despicable Me’, prima franciză animată din istorie care depăşeşte încasări de 5 miliarde de dolari

'Despicable Me', prima franciză animată din istorie care depăşeşte încasări de 5 miliarde de dolari "Despicable Me 4" s-a impus la box office-ul internaţional, câştigând...

Netflix a dezvăluit imagini din culisele celui de-al cincilea şi ultimul sezon al serialului ‘Strange Things’

Netflix a dezvăluit imagini din culisele celui de-al cincilea şi ultimul sezon al serialului 'Strange Things' Netflix a dezvăluit luni imagini din culisele celui de-al...

Nominalizările la premiile Emmy o să fie anunţate miercuri: Netflix se pregătește să dea marea lovitură

Nominalizările la premiile Emmy o să fie anunţate miercuri: Netflix se pregătește să dea marea lovitură Serialele "The Bear", "Shogun" şi "Baby Reindeer" sunt cotate...

Disneyland Paris bate, de Ziua Naţională a Franţei, recordul lumii la focuri de artificii

Disneyland Paris bate, de Ziua Naţională a Franţei, recordul lumii la focuri de artificii Un foc de artificii care a iluminat cerul parcului de distracţii...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.