O reţea de traficanţi de migranţi a fost destructurată în Turcia

Publicat:

Autorităţile turce au reţinut miercuri 25 de persoane pentru presupuse legături cu o vastă reţea de trafic de migranţi, informează dpa, potrivit agerpres.

Poliţia i-a capturat pe cei 25 de suspecţi în urma unor percheziţii desfăşurate la Istanbul şi în provinciile Mugla, Balikesir şi Canakkale, toate cu ieşire la mare. Se crede că aceştia făceau parte dintr-o reţea care aducea migranţi din Irak şi Siria în Europa.


Citeşte şi: Autorităţile americane au pus mâna pe ‘JAGUAR’, unul din capii cartelului Sinaloa – FOTO

Şase dintre suspecţi sunt cetăţeni străini, între care presupusul lider al reţelei, identificat de agenţia de presă Demiroren ca Akbar Omar Tawfeek, irakian.

Raidurile au avut loc în coordonare cu serviciile de informaţii şi garda de coastă şi au fost confiscate cu acest prilej documente, droguri, valută – euro şi dolari, precum şi şapte ambarcaţiuni.

Citeşte şi: Lupte crâncene la summitul UE pentru succesiunea lui Jean-Claude Juncker

Traficanţii i-ar fi taxat pe fiecare dintre migranţi cu 5000 de euro pentru transportul ilegal în Europa, în principal în Grecia şi Italia.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Schimbările climatice prelungesc durata zilelor, potrivit unui studiu

Schimbările climatice prelungesc durata zilelor, potrivit unui studiu Schimbările climatice, care provoacă topirea gheţarilor de la poli, încetinesc foarte uşor rotaţia Terrei, ceea ce creşte...

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Ce-i de făcut, America? (editorial)

Ce-i de făcut, America? Cu toții am fost afectați de politica toxică - indiferent de ce convingeri avem. Din fericire presa ne spune că Donald Trump...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.