X

O rusoaică a vrut să iasă din Moldova cu un permis fals

O rusoaică a vrut să iasă din Moldova cu un permis fals

O cetățeancă a Federației Ruse în vârstă de 28 de ani a fost depistată cu un permis de conducere falsificat, în punctul de trecere a frontierei Tudora.

Potrivit Poliției de Frontieră, totul s-a întâmplat la data de 2 iulie, pe direcția ieșire din Republica Moldova. Astfel, femeia s-a prezentat la volanul mijlocului de transport personal.
Citeşte şi: SUA sărbătoresc astăzi 248 de ani de independență – Stiripesurse.md

În timpul procedurilor de control, polițiștii de frontieră au depistat printre actele prezentate permisul de conducere, care ar fi fost eliberat de autoritățile din F. Rusă. Ca urmare a cercetărilor adiționale a fost stabilit că actul este falsificat.

O rusoaică a vrut să iasă din Moldova cu un permis fals

Posesoarea actului a declarat că a studiat la școala auto din Moscova, la finele studiilor o persoană necunoscută a propus ajutorul său pentru a primi mai rapid permisul de conducere, contra sumei de 3 000 de ruble. Posesoarea actului a urmat propunerea străinului. Astfel devenind proprietara actului falsificat.

Prin urmare, documentul falsificat a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei. Străina a ieșit din R. Moldova în calitate de pasager.

Tags: permis falsrusiaTudora
Social