X

O tânără a făcut accident în timp ce învăța să conducă: A lovit 4 mașini și și-a băgat instructorul în spital

O tânără a făcut accident în timp ce învăța să conducă: A lovit 4 mașini și și-a băgat instructorul în spital

O tânără de 24 de ani a lovit o mașină parcată și a avariat alte trei autoturisme, în Ulmi, județul Dâmbovița, în timp ce conducea mașina unei școli de șoferi. Instructorul auto și un alt pasager au fost răniți și au ajuns la spital.

„În această dimineață, 7 august, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Ulmi, potrivit stiripesurse.

Citește și : Moscova acuză YouTube că cenzurează conţinutul la comanda Washingtonului

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că o tânără, de 24 de ani, din comuna Costeștii din Vale, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe DN 71, în localitatea Ulmi, alături de instructorul auto, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism parcat în afara părții carosabile”, anunță IPJ Dâmbovița.

În urma coliziunii, alte trei autoturisme care erau parcate au fost avariate.

Instructorul auto de 39 de ani, din Titu și un alt pasager, de 31 de ani, au fost răniți, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Citește și : Gazprom ar putea să nu mai tranziteze gaze naturale rusești prin Ucraina, afectând securitatea energetică a R. Moldova

Tags: accidentinstructortânără
Diverse