X

O tânără a fost spulberată de o maşină chiar pe trecerea de pietoni

Tânără spulberată de o maşină chiar pe trecerea de pietoni

O tânără a fost lovită de un Mercedes, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Imagini video cu aceasta stând la sol au fost postate pe canalele de Telegram.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă s-a plâns în Parlamentul European că România NU respectă statul de drept – Stiripesurse.md

„La data de 08.10.2024, ora 08:31, în dispeceratul SST și CR al DP a mun. Chișinău a parvenit informația pe faptul că pe bulevardul Moscova s-a produs un accident rutier, tamponare de pieton. La fața locului, polițiștii Secției documentare accidente rutiere din cadrul DO a mun. Chișinău au stabilit că un automobil de model Mercedes, condus de o șoferiță de 40 de ani, a tamponat, la trecerea nedirijată pentru pietoni, o tânără de 27 ani, care traversa strada regulamentar. În rezultatul impactului, tânăra a fost transportată la spital pentru investigații medicale. Pe caz a fost inițiată o anchetă, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a declarat ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Din imaginile postate pe Telegram se vede că tânăra este înconjurată de alți pietoni, care încearcă să-i acorde primul ajutor.

Tags: accidentbulevardul Moscovachisinau
Social