O taxatoare de troleibuz a dat jos cu forţa un copil

Publicat:

O taxatoare de troleibuz a dat jos cu forţa un copil

Un incident care a stârnit indignare a avut loc în data de 3 octombrie, în troleibuzul de pe ruta 38 din Chișinău. Conform mărturiilor unui pasager, un copil a fost dat afară de taxatoarea troleibuzului pentru simplul fapt că avea cu el o bicicletă.

Incidentul a avut loc în vehiculul cu numărul de parc 1399 și a generat o reacție negativă pe rețelele de socializare, după ce un martor a făcut public acest caz, scrie paranteze.


Citeşte şi: Vizita lui Ciolacu dă peste cap traficul din Capitală – Stiripesurse.md

Potrivit relatărilor, taxatoarea a refuzat să-i permită copilului să călătorească cu troleibuzul, pe motiv că acesta era însoțit de o bicicletă, chiar dacă nu ocupa spațiu excesiv și nu deranja ceilalți pasageri. Mai mult, când unii călători au intervenit și au încercat să o convingă pe taxatoare să lase copilul în pace, aceasta a reacționat agresiv, ridicând tonul și certându-se cu cei care îi luau apărarea minorului.

O taxatoare de troleibuz a dat jos cu forţa un copil

„Copilul părea speriat și neajutorat. Taxatoarea striga și se comporta total inadecvat. I-am cerut să se calmeze, dar ne-a ignorat complet și a continuat să-l forțeze pe copil să coboare”, a declarat martorul care a asistat la scena revoltătoare.

Același martor a menționat că, după incident, a decis să depună o plângere la Regia Transport Electric Chișinău (RTEC), solicitând ca acest caz să fie investigat și să fie luate măsuri disciplinare împotriva taxatoarei.

Un alt detaliu care a stârnit și mai multă indignare din partea internauților este faptul că, în timpul incidentului, în troleibuz rula publicitate video cu mesajul „Stop Violența”. Ironia situației și comportamentul taxatoarei au fost catalogate drept „hipocrizie crasă” de către martorul ocular, subliniind contrastul dintre mesajele promovate și realitatea din mijloacele de transport public din capitală.

O taxatoare de troleibuz a dat jos cu forţa un copil

În prezent, RTEC nu a oferit un răspuns oficial cu privire la acest incident. Totuși, cazul a generat o reacție puternică pe rețelele sociale, unde utilizatorii au criticat atitudinea taxatoarei și lipsa de respect față de pasageri, în special față de minori.

Acest incident scoate în evidență necesitatea unei mai bune pregătiri a personalului care lucrează în transportul public și a implementării stricte a normelor de conduită. Autoritățile locale sunt așteptate să reacționeze prompt pentru a asigura un mediu sigur și civilizat pentru toți pasagerii, indiferent de vârstă sau circumstanțe.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

‘Rușii ne lasă fără curent, fără apă, fără gaze’. 35.000 de ucraineni au fugit în ultimele săptămâni dintr-un oraș-cheie

'Rușii ne lasă fără curent, fără apă, fără gaze'. 35.000 de ucraineni au fugit în ultimele săptămâni dintr-un oraș-cheie Rusia a scos din funcțiune aproximativ...

La Ţintă: performanțele carabinierilor la proba ,,Tir,, din cadrul Spartachiadei Clubului sportiv central „Dinamo”.

La Ţintă: performanțele carabinierilor la proba ,,Tir,, din cadrul Spartachiadei Clubului sportiv central „Dinamo”. Astăzi, 4 octombrie, angajații Inspectoratului General de Carabinieri au participat la...

Poluarea atmosferică și cancerul. Crește riscul la femeile care nu au fumat niciodată

Poluarea atmosferică și cancerul. Crește riscul la femeile care nu au fumat niciodată Tutunul rămâne principalul factor de risc pentru cancerul pulmonar. Potrivit statsticilor medicale, aproximativ...

Intervenția carabinierilor în ultimele 24 de ore

Intervenția carabinierilor în ultimele 24 de ore Primul caz a avut loc în dimineața aceasta, în timpul executării serviciului privind controlul frontierei de stat. La...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.