X

O victimă a uraganului Ian, descoperită după peste trei luni în mangrovele din Florida

Cadavrul unei femei în vârstă de 82 de ani, dată dispărută după trecerea uraganului Ian la sfârşitul lunii septembrie, a fost descoperit săptămâna aceasta într-o pădure de mangrove din apropiere de Fort Myers Beach, în Florida, au anunţat autorităţile, potrivit AFP, scrie agerpres

Ilonka Knes a fost una dintre ultimele două persoane date dispărute în urma distrugerilor provocate de Ian, iar rămăşiţele ei au fost găsite marţi “în inima mangrovelor”, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, Carmine Marceno, şeriful comitatului Lee, care include Fort Myers Beach.

Citește și : Un nou videoclip arată o explozie puternică la o clădire care pare ocupată de trupele ruse din Soledar – CNN

Descoperirea ridică la 74 numărul deceselor provocate de uraganul Ian în acest comitat, cel mai grav afectat de intemperii, a precizat el.

“Cei mai mulţi dintre noi au sentimentul că au revenit la normal. Pentru unii, încă fără veşti de la cei dragi, fiecare zi de la furtună a fost dificilă”, a comentat Carmine Marceno, care a dat asigurări că serviciile sale continuă să caute neobosit ultima persoană dispărută.

Rămăşiţele Ilonkăi Knes au fost identificate cu ajutorul amprentelor dentare, a adăugat el. Medicul legist a stabilit că femeia s-a înecat.

Soţul ei, Robert Knes, în vârstă de 81 de ani, a murit, de asemenea, în urma uraganului.

Ian, un uragan de categoria 4 când a lovit coastele Floridei a devastat mai întâi Cuba şi şi-a continuat apoi traseul deasupra Carolinei de Nord.

Citește și : Oficial rus: Belarusul ar putea intra în conflictul din Ucraina, dacă Kievul decide să ‘invadeze’ oricare dintre cele două ţări

Peste 100 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma trecerii acestui uragan, potrivit mass-media americane.

Tags: floridaFort Myers BeachIanIlonka Knesuragan
Categorii: Știrile zilei