Obama se întoarce la Casa Albă? Michelle, singurul democrat care l-ar putea învinge pe Trump

Publicat:

Obama se întoarce la Casa Albă? Michelle, singurul democrat care l-ar putea învinge pe Trump

Fosta Primă Doamnă Michelle Obama ar fi singura în măsură să îl învingă pe Donald Trump în cursa pentru Casa Albă, arată un nou sondaj, relatează The Independent.

Potrivit unui sondaj Reuters/Ipsos, 50% dinttre alegătorii intervievați ar vota pentru Michelle Obama, în timp ce doar 39% ar vota pentru Trump, potrivit stiripesurse.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Un sondaj anterior, efectuat în luna februarie de către Rasmussen Reports, a arătat de asemenea că Michelle Obama este varianta preferată pentru înlocuirea lui Biden.

Fosta Primă Doamna a declarat, însă, în rânduri repetate că nu are de gând să intre în cursa prezidențială.

În 2019, aceasta a îndepărtat orice zvon că ar putea candida, în momentul în care și-a îndemnat susținătorii să îl sprijine pe Joe Biden. La rândul său, fostul președinte Barack Obama a respins posibilitatea ca soția sa să candideze, spunând că acesteia “nu îi place politica”.

În ciuda opoziției exprimate de soții Obama, pe rețelele de socializare există o adevărată mișcare de susținere a fostei Prime Doamne.

“Michelle Obama, anunță-ți candidatura în seara asta. Te vom susține”, a scris un utilizator pe platforma X.

“Dragă Michelle Obama, îmi pare rău, dar trebuie să candidezi. Nu este vorba doar de tine și familia ta. Este vorba de mulți oameni, atât în prezent, cât și în viitor”, a scris altul.

Citește și: Moldova îşi trimite militarii în Somalia

Mesajele de susținere vin în contextul în care Biden se confruntă cu un val de critici după dezbaterea cu Donald Trump. Mulți oameni, inclusiv din propriul său partid, i-au cerut acestuia să se retragă din cursa prezidențială.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un nou studiu demonstrează legătura dintre aerul poluat din copilărie și bronşita la adulţi

Un nou studiu demonstrează legătura dintre aerul poluat din copilărie și bronşita la adulţi Un studiu vine cu noi informaţii cu privire la legătura dintre...

Află în ce țară se află cea mai tânără bunică. Are doar 23 de ani

Află în ce țară se află cea mai tânără bunică. Are doar 23 de ani România este ţara care are cea mai tânără bunică, la...

Lavrov, despre alegerile din Franța: ‘Acest lucru nu aminteşte prea mult de o democraţie’

Lavrov, despre alegerile din Franța: 'Acest lucru nu aminteşte prea mult de o democraţie' Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a declarat că alegerile legislative...

Două treimi din instalațiile energetice avariate de ruși au fost repuse în funcțiune la Kiev

Două treimi din instalațiile energetice avariate de ruși au fost repuse în funcțiune la Kiev Kievul a reușit să restabilească două treimi din capacitatea sa...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.