X

Occidentul nu trebuie să excludă posibilitatea unui atac al Rusiei împotriva Ucrainei

Occidentul nu trebuie să excludă posibilitatea unui atac al Rusiei împotriva Ucrainei în timp ce atenţia comunităţii internaţionale se concentrează asupra crizei migranţilor la frontiera cu Belarus sau posibilitatea stabilirii unei prezenţe militare permanente a Rusiei pe teritoriul belarus, a declarat luni ministrul lituanian de externe Gabrielius Landsbergis, citat de Reuters, potrivit agerpres.

“Lucrurile pot merge într-o direcţie sau alta”, a afirmat Gabrielius Landsbergis în marginea unei reuniuni a miniştrilor de externe din UE.

Citeşte şi: Mai multe australience dau în judecată Qatarul, după examinările ginecologice forţate pe Aeroportul din Doha – Black News

“Nu exclud aceasta ca pe o posibilitate”, a spus el, adăugând că în calculul său se bazează mai degrabă pe analiza evenimentelor şi mişcările de trupe ruseşti decât pe date ale serviciilor de informaţii.

Şeful diplomaţiei lituaniene a spus că UE ar trebui să ia în considerare instituirea de sancţiuni împotriva aeroportului din Minsk şi nu împotriva companiilor aeriene internaţionale acuzate că transportă migranţi la Minsk şi la frontiera cu Polonia. 

Citeşte şi: Șefa NHS Anglia este acuzată că a ABUZAT de statisticile Covid – Black News

Tags: Gabrielius LandsbergisLituaniarusiaucraina
Categorii: Diaspora