Oficial ucrainean despre atacul asupra podului Kerci: când construiești ceva exploziv, explodează

Publicat:

Oficialul de la Kiev David Arakhamia nu spune că Kievul ar fi responsabil pentru explozia podului de la Kerci, dar pare să o prezinte drept o consecință a preluării Crimeei de către Moscova , informează mediafax.

“Construcțiile ilegale rusești încep să se prăbușească și să ia foc. Motivul este simplu: când construiești ceva exploziv, mai devreme sau mai târziu va exploda”, a scris pe Telegram David Arakhamia, conform The Guardian.


Citește și :  Emmanuel Macron va participa la Forumul de Cooperare Asia-Pacific

“Este doar începutul. Dintre toate lucrurile, construcția fiabilă nu este ceva pentru care Rusia este deosebit de renumită”, a adăugat el.

Alți oficiali ucraineni au sărbătorit evenimentul, fără însă a revendica responsabilitatea, a relatat AP.

Secretarul Consiliului ucrainean pentru Securitate Națională și Apărare, Oleksiy Danilov, a postat pe Twitter-ul său un videoclip cu podul Kerci în flăcări și un videoclip cu Marilyn Monroe cântând celebrul “La mulți ani, domnule președinte”.

La Moscova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, a declarat că “reacția regimului de la Kiev la distrugerea infrastructurii civile arată natura sa teroristă”.

Citește și : Preşedintele Biden a transmis un mesaj de unitate în Florida – VIDEO

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Rusia și Ucraina fac schimb de 180 de prizonieri

Rusia și Ucraina fac schimb de 180 de prizonieri Rusia și Ucraina ar urma să schimbe 180 de prizonieri în cadrul unui acord facilitat de...

Rusia și-a retras și ultima navă militară pe care o mai avea în Crimeea. Flota rusă „a pierdut controlul asupra Mării Negre”

Rusia și-a retras și ultima navă militară pe care o mai avea în Crimeea. Flota rusă „a pierdut controlul asupra Mării Negre” Rusia și-a retras...

14 localități ruse de la graniță restricționează accesul populației din cauza bombardamentelor ucrainene

14 localități ruse de la graniță restricționează accesul populației din cauza bombardamentelor ucrainene Regiunea rusă Belgorod va restricţiona, începând din 23 iulie, accesul în 14...

Viktor Medvedciuk i-a trimis o scrisoare lui Trump în care dă vina pe Ucraina pentru tentativa de asasinat

Viktor Medvedciuk i-a trimis o scrisoare lui Trump în care dă vina pe Ucraina pentru tentativa de asasinat Fostul deputat ucrainean prorus Viktor Medvedciuk i-a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.