Oficialul care a spus că Beijingul REFUZĂ să mai trimită piese de avioane în Rusia a fost DAT AFARĂ

Publicat:

Administraţia aviaţiei ruse l-a concediat pe un reprezentant care săptămâna trecută a afirmat că Beijingul a refuzat să furnizeze avioanelor ruse piese de schimb şi componente în urma sancţiunilor impuse de Occident, a scris marţi cotidianul rus Kommersant, transmite Reuters, potrivit agerpres.

Valeri Kudinov, oficialitate în cadrul Agenţiei federale ruse de transport aerian (Rosaviaţia), responsabil pentru mentenanţă, a spus că Rusia poartă discuţii cu producători de componente din ţări ca Turcia şi India după ce o încercare de a le obţine din China a eşuat.


Citeşte şi: Cu cât punem capăt mai devreme dezastrului GDPR din Europa, cu atât mai bine – Black News

O sursă din domeniu a confirmat pentru Reuters că Kudinov a fost concediat, adăugând că el şi-a pierdut locul de muncă din cauza declaraţiilor sale publice despre China. Rosaviaţia a refuzat să comenteze.

Kommersant l-a citat pe Valeri Kudinov potrivit căruia el a fost destituit pentru dezvăluirea de informaţii, în conformitate cu o lege federală care guvernează conduita funcţionarilor publici din Rusia.

Vezi şi: Protest anti-război, în direct la televiziunea de stat din Rusia – VIDEO – Black News

Rusia a adoptat luni o lege care le permite companiilor aeriene ruse să ia în leasing avioane de la companii străine pe registrul aerian al ţării şi să le folosească în Rusia chiar şi fără permisiunea proprietarului lor, după ce autorităţile de reglementare din Bermude şi Irlanda au suspendat certificatele avioanelor ruseşti înregistrate acolo.

Sancţiunile internaţionale afectează deja sectorul aerian rus, companiile Boeing şi Airbus oprind furnizarea de componente pentru Rusia. SUA şi Uniunea Europeană şi-au închis spaţiul aerian pentru companiile aeriene ruse, Moscova ripostând cu măsuri simetrice.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Prețuri mai mici la benzină și motorină

Prețuri mai mici la benzină și motorină ANRE a anunțat prețurile la care pot fi comercializați carburanții auto, pentru ziua de mâine, 19 iulie. Litrul de...

Perciun: Va fi organizată o probă adițională a examenelor de absolvire a gimnaziului

Perciun: Va fi organizată o probă adițională a examenelor de absolvire a gimnaziului Elevii care nu au reușit să promoveze examenele de clasa a IX-a...

Statul va crea un fond mutual pentru agricultori, care va fi funcțional din 2025

Statul va crea un fond mutual pentru agricultori, care va fi funcțional din 2025 Statul va crea un  fond mutual, care va fi funcțional din...

FOTO // Trump a lansat o nouă modă. Mai mulți susținători au venit cu bandaje pe ureche la un miting republican

FOTO// Trump a lansat o nouă modă. Mai mulți susținători au venit cu bandaje pe ureche la un miting republican Mai mulți participanți la Convenția...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.