Oktoberfest se prelungeşte cu două zile

Publicat:

Oktoberfest, faimosul festival al berii organizat în fiecare toamnă în Germania, şi-a anunţat planurile de extindere cu două zile a perioadei de desfăşurare, începând de anul viitor, în încercarea de a obţine mai multe venituri, a anunţat consiliul local al oraşului München, transmite agenţia DPA, potrivit agerpres.

Festivalul Oktoberfest de anul viitor va dura 18 zile, cu două zile mai mult decât în mod obişnuit, de la 16 septembrie până la 3 octombrie, oferindu-le vizitatorilor mai mult timp pentru a se bucura de corturile unde se serveşte bere şi de târg.


Citeşte şi: Parlamentul sârb a votat un nou guvern – Black News

“Să sperăm că vremea va fi mai bună”, a declarat primarul Dieter Reiter într-un comentariu asupra deciziei, susţinută de aproape toţi, cu excepţia partidul de extremă-stânga german Die Linke.

Oraşul speră că cele două zile suplimentare vor compensa pierderile de la festivalul Oktoberfest din acest an, care a urmat unei perioade de doi ani de anulări din cauza pandemiei de COVID-19.

Citeşte şi: Xi Jinping este dispus să coopereze cu SUA în interes reciproc – Black News

Numărul vizitatorilor din acest an a fost semnificativ mai mic, parţial din cauza vremii neobişnuit de umede şi reci.

De asemenea, fonduri suplimentare sunt necesare pentru plata măsurilor de securitate îmbunătăţite, cum ar fi salarii mai bune pentru personalul de securitate, notează DPA.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.