X

Oleg Cernei: Maia Sandu nu trebuie să se transforme în agentul PAS-ului în teritoriu

Oleg Cernei, fost membru al Partidului Politic PAS, declară că președinta Maia Sandu „s-a transformat în agentul electoral PAS” și merge în teritorii pentru a obliga primarii și aleșii locali de la alte formațiuni să candideze la partidul de guvernare.

„Prin interzicerea accesului meu la ședința cu Maia Sandu s-a încălcat legea. Maia Sandu a trecut pe alături și nu a zis nimic, nu i-a făcut vreo observație agentului de pază care mă brusca.

Citește și : Șeful Termoelectrica, despre faptul că ar fi omul Kremlinului: Mă face puțin să zâmbesc

La ședința cu Maia Sandu au fost doar primarii PAS și directorul RED-Nord, care striga „Jos Maia Sandu” și era mare susținător al lui Dodon.

Acum Doina Gherman l-a luat la PAS. Primărița de la Bilicenii Vechi, care e socialistă, a declarat că va trece la PAS dacă vine Maia Sandu în vizită la ea în sat.

Ieri, Maia Sandu a fost în vizită în sat la ea. Consider că Maia Sandu nu trebuie să se transforme în agentul PAS-ului în teritoriu”, spune Oleg Cernei,

Prin urmare, consilierul raional a cerut SPPS să ceară scuze publice pentru că a fost intimidat și bruscat.

Potrivit lui, consilieri prezidențiali s-au apropiat de el și i-au transmis că „doamna președintă regretă incidentul” și i-ar fi cerut să șteargă videoul cu întreg scandalul de pe Facebook.

„Toți primarii PAS sau cei care urmează să adere la PAS au primit bani prin „Satul European Express” și alocă bani ca „pomană electorală”. Exact cum făcea PD cu „drumuri bune” 1 și 2, așa și PAS corupe primarii pe bani publici”, a declarat Cernei.

Citește și : LOVITURĂ de TEATRU! Un general ucrainean a fost condamnat pentru înaltă trădare

Președinția și PAS încă nu au oferit o reacție la acuzațiile lansate de Oleg Cernei.

Paza șefului statului nu a permis intrarea unui consilier raional la ședința Maiei Sandu cu mediul de afaceri din raionul Sângerei.

Tags: DodonDoina GhermanMaia SanduOleg CerneiPAS
Categorii: PoliticăȘtirile zilei