X

Oleg Serebrian a făcut o vizită în Șoldănești

Oleg Serebrian a făcut o vizită în Șoldănești

Marți, 23 iulie 2024, viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian a întreprins o vizită de lucru în raionul Șoldănești, în cadrul căreia a purtat discuții cu reprezentanții Consiliului raional Șoldănești, autorităților publice locale și serviciilor desconcentrate în teritoriu. Au fost abordate problemele actuale din raion și potențiale proiecte de dezvoltare locală.

Totodată, în cadrul vizitelor desfășurate în teren cu reprezentanții autorităților publice locale au fost aduse în vizor problemele cu care se confruntă locuitorii satelor ce intră în componența comunei Alcedar.

Citeşte şi: Un rus pregătea acţiuni de “destabilizare în timpul Jocurilor Olimpice” – Stiripesurse.md

Vicepremierul Oleg Serebrian s-a documentat la fața locului și a purtat discuții cu administrațiile casei de cultură din s. Alcedar și s. Curătura, reprezentanții instituțiilor de învățământ din s. Alcedar, consilierii locali și cu agenții economici.

A fost menționată necesitatea identificării modalităților de intervenție și a soluționării celor mai stringente probleme relevate în strânsă conlucrare dintre autoritățile administrației publice locale și centrale de specialitate.

Tags: Oleg SerebrianȘoldăneșt
Știrile zilei