Oman anunţă alte două cazuri de contaminare cu noul coronavirus

Publicat:

Oman a identificat alte două cazuri de contaminare cu noul coronavirus, bilanţul ajungând la patru pacienţi, a anunţat marţi Ministerul Sănătăţii într-un mesaj publicat pe Twitter, citat de Reuters, scrie agerpres.

Cele două noi cazuri sunt ”asociate cu călătorii în Iran”, a precizat ministerul.


Citește și : Trei ‘grei’ din CDU şi-au anunţat oficial candidaturile la şefia partidului

Ministerul Sănătăţii din Oman a anunţat luni primele două cazuri de infecţie cu coronavirus. Tot luni, Kuweit, Bahrain şi Irak au anunţat primele cazuri de infectare cu noul coronavirus, la persoane care s-au întors din Iranul învecinat.

Trei noi decese provocate de epidemia de pneumonie virală au fost anunţate marţi în Iran, urcând bilanţul victimelor acestei maladii pe solul iranian la 15, a informat agenţia oficială Irna.

Iraj Harirchi, adjunct al ministrului iranian al sănătăţii, este infectat cu coronavirus, a anunţat marţi un purtător de cuvânt al ministerului, citat de AFP.

Citește și : Coronavirusul OPREŞTE filmările la ‘Mission Impossible’

Numărul de decese cauzate de noul coronavirus în Iran este al doilea cel mai mare după China continentală, unde peste 2.600 de persoane au murit din cauza Covid-19.

95 de persoane au fost contaminate în Iran, potrivit celui mai recent bilanţ publicat de Ministerul Sănătăţii din această ţară.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

În urma dictatorului

În urma dictatorului Ce se petrece după prăbușirea inevitabilă a unui regim personal. Filmul „Moartea lui Stalin” (2017) începe cu dictatorul prăbușit în stare de inconștiență...

Din Rusia pentru Houthi, cu dragoste (editorial)

Din Rusia pentru Houthi, cu dragoste Sub veghea lui Biden, amenințarea la adresa transporturilor maritime globale a luat amploare. Președintele Biden și-a dedicat discursul de adio...

The New York Times: Cum s-a transformat mințitul în dezinformare

Cum s-a transformat mințitul în dezinformare După momentul în care Donald Trump a contestat validitatea certificatului de naștere al lui Barack Obama, Trump a continuat...

Cum s-a degradat libertatea sub veghea lui Biden (editorial)

Cum s-a degradat libertatea sub veghea lui Biden Succesorul lui va moșteni o lume incomparabil mai primejdioasă Președintele Biden a luat ieri cuvântul la ONU, fiind...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.