Oprah Winfrey nu va candida la preşedinţia SUA

Publicat:

Oprah Winfrey declară pentru revista americană InStyle că nu are ”ADN”-ul să fie preşedinta Statelor Unite, scrie BBC News.

Ea a fost prezentată drept viitoarea candidată democrată în alegerile din 2020, după ce a susţinut, luna aceasta, un discurs incendiar la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, conform news.ro .


”Am fost întotdeauna sigură pe mine şi am avut încredere în mine ştiind ceea ce pot să fac şi ceea ce nu pot”, a declarat ea pentru InStyle.

”Iar asta nu mă interesează”, a adăugat imediat.

Citește și : Interpolul predă pentru prima dată Irakului un ministru corupt

Întrebat, la vremea respectivă, ce părere are despre o eventuală candidatură a lui Winfrey în 2020, Donald Trump a răspuns că ar fi ”amuzant”. ”Mda, o voi bate pe Oprah”, aprecia locatarul Casei Albe.

Oprah Winfrey este un nume familiar în Statele Unite. Ea abordează, în show-ul ei, probleme în care se pot regăsi numeroase persoane. Ea a produs şi a jucat în filme, iar în prezent deţine un post de televiziune prin cablu.

Ea a primit prestigiosul premiu Cecil B deMille, pentru contribuţia sa remarcabilă în industria divertismentului, la ceremonia Golden Globes, în ianuarie, atunci când a susţinut celebrul discurs.

Ea a vorbit cu forţă despre subiecte precum rasa, genul, puterea şi campania ”Me Too” împotrova hărţuirii sexuale.

Atunci când le-a spus ”tuturor feteleor care ne privesc… să ştie că o nouă zii este la orizont”, mulţi au interpretat această declaraţie ca însemnând că ar putea candida la preşedinţia Statelor Unite.

”Iar atunci când va răsări în sfârşit această zi, o va face mulţumită numeroaselor femei magnifice… şi unor bărbaţi destul de fenomenali care luptă din greu pentru a se asigura că ei vor deveni liderii care ne vor conduce într-o vreme în care să nu mai spună nimeni niciodată «şi eu»”, a declarat ea.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Migraţia, securitatea comună, războiul din Gaza – în mesajele de felicitare ale liderilor mondiali pentru Keir Starmer

Migraţia, securitatea comună, războiul din Gaza - în mesajele de felicitare ale liderilor mondiali pentru Keir Starmer Securitatea, migraţia şi războiul din Gaza s-au numărat...

Fermierii din mai multe raioane au fost consultați cu privire la crearea camerelor agricole

Fermierii din mai multe raioane au fost consultați cu privire la crearea camerelor agricole Fermierii și agricultorii din mai multe raioane au fost consultați cu...

89 de imigranţi ilegali au murit înecaţi în largul Mauritaniei

89 de imigranţi ilegali au murit înecaţi în largul Mauritaniei Aproximativ 90 de migranţi au murit luni în naufragiul ambarcaţiunii lor în largul coastelor Mauritaniei...

Alaiba: „Oportunitățile de export pentru R. Moldova abia încep”

Alaiba: „Oportunitățile de export pentru R. Moldova abia încep” „Oportunitățile de export pentru R. Moldova abia încep”, consideră ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării Dumitru Alaiba. Citește...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.