Orban îi îndeamnă pe alegători să-şi dea votul liderilor anti-migraţie: ‘Migraţia trebuie oprită’

Publicat:

Premierul ungar Viktor Orban i-a îndemnat joi pe alegători, într-un mesaj video înregistrat la Sibiu şi postat pe pagina sa de Facebook, ca la apropiatele alegeri pentru Parlamentul European să-şi dea votul liderilor anti-migraţie, pentru ca blocul comunitar să fie capabil să se apere “pe sine şi să apere viitorul copiilor noştri”, relatează MTI, potrivit agerpres.

În mesajul înregistrat în marja summitului informal al liderilor Uniunii Europene de la Sibiu, Viktor Orban a subliniat că, deşi reuniunea este consacrată discuţiilor despre viitorul Europei, dacă nu sunt cunoscute părerile oamenilor obişnuiţi nu poate fi trasă nicio concluzie.


Citește și : Preşedintele Parlamentului European: Europa are nevoie de reforme importante

“Vom afla opiniile oamenilor la alegeri”, a punctat premierul ungar. “Ce putem spune cu certitudine astăzi şi ce voi transmite din partea Ungariei este că migraţia trebuie oprită”, a subliniat Orban.

La summitul de la Sibiu, liderii UE discută despre agenda strategică a blocului comunitar pentru perioada 2019-2024, menţionează MTI.

Citește și : Şansele de a salva acordul nuclear încheiat cu Iranul sunt ‘din ce în ce mai slabe’ (responsabili europeni)

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.