X

Osecikin: Navalnii a fost ucis. Există semne de violență pe corpul lui

Osecikin: Navalnîi a fost ucis. Există semne de violență pe corpul lui

Vladimir Osecikin, un activist rus pentru drepturile omului care trăiește în Franța și fondator al proiectului Gulagu.net, este convins că opoziționalul rus Alexei Navalnîi a fost ucis. El și-a exprimat această opinie într-un interviu cu fondatorul publicației online GORDON, Dmitri Gordon.

Citește și Ioniță: Autoritățile au știut exact și din timp despre reducerea consumului de gaze naturale

„Navalnîi a fost torturat, a fost torturat foarte mult timp, iar acum știm că data de 16 februarie 2024 este data săvârșirii unei infracțiuni deosebit de grave pe teritoriul coloniei corecționale nr. 3. Am spus că aceasta este o colonie de tortură, iar faptul că Navalnîi este dus acolo pentru mai mult îi înrăutățește și mai mult situația… Există semne de violență pe corpul lui Navalnîi – vânătăi, hematoame, abraziuni. Acesta este un fapt evident, singura întrebarea este când va vedea lumea vezi fotografiile”, a spus Oseciken.

El a adăugat că există o întârziere în momentul în care rudele lui Navalnîi vor putea vedea cadavrul. În prezent, nu există informații că cadavrul a fost arătat. “Este evident că o ascund. Una dintre sursele noastre a spus direct că experții criminaliști au fost instruiți să ascundă examinarea, astfel încât în ​​viitor aceste urme de tortură să poată fi atribuite petelor cadaverice și altor nuanțe”, a spus Osecikin.

Un fragment al interviului a fost publicat pe canalul Telegram al lui Gordon.

Tags: a fostNavalîiomorâtOsecikin
Categorii: ExterneȘtirile zilei