X

Pachete cu cocaină în valoare de 1 milion de dolari au ajuns pe o plajă din Florida în timpul furtunii Debby

Pachete cu cocaină în valoare de 1 milion de dolari au ajuns pe o plajă din Florida în timpul furtunii Debby

Mai multe pachete care conțineau cocaină în valoare de 1 milion de dolari au ajuns pe o plajă din Florida. Acestea au fost descoperite de un trecător după o furtună puternică. Zona este folosită de traficanții care transportă droguri din America de Sud către SUA.

Pachete în valoare totală de peste 1 milion de dolari au ajuns pe o plajă din Florida Keys în timpul furtunii Debby, potrivit Sky News, scrie stiripesurse.

Citește și : Moscova acuză YouTube că cenzurează conţinutul la comanda Washingtonului

Poliția de frontieră a SUA a anunțat că un „bun samaritean” a găsit pachetele care conțineau 32 kg de droguri și a contactat autoritățile. Acestea se aflau într-un sac de gunoi printre alge marine, frunze și alte resturi.

Uraganul Debby a atins pământul în SUA luni dimineață, având rafale de vânt de peste 80 de mile pe oră. Ulterior, Debby a scăzut în intensitate devenind o furtună tropicală care se îndreaptă spre Georgia, Carolina de Nord și Carolina de Sud.

Citește și : Gazprom ar putea să nu mai tranziteze gaze naturale rusești prin Ucraina, afectând securitatea energetică a R. Moldova

Tags: cocainafurtunaSUA
Externe