X

Palatul lui Putin s-a făcut scrum! Incendiul ar fi pornit din buncărul secret

Palatul lui Putin s-a făcut scrum! Incendiul ar fi pornit din buncărul secret

Un incendiu misterios a distrus o parte a palatului frecventat de Vladimir Putin din Munții Altai, situat în zona de centru-sud a Rusiei, lângă frontiera Rusiei cu Mongolia și Kazahstan.

Flăcările ar fi izbucnit într-o ascunzătoare secretă despre care se spune că ar fi echipată cu un buncăr nuclear subteran extins. În zonă ar avea amenajată și un spațiu dedicat băilor ”medicinale” cu sânge extras din coarne de cerb, despre care se crede că ar menține un corp tânăr și potent sexual, susține dailymail.

Citeşte şi: Trump, primul fost preşedinte găsit vinovat de un tribunal penal – Stiripesurse.md

Una dintre clădirile din complex – unde Putin l-a distrat cândva pe fostul premier italian Silvio Berlusconi – a fost distrusă complet de incendiu.

Palatul lui Putin s-a făcut scrum! Incendiul ar fi pornit din buncărul secret

Întinderea oricăror daune aduse reședinței principale din complex este neclară. Nu se cunoaște deocamdată nici cauza incendiului, însă, susțin jurnaliștii britanici, evenimentul vine după luni de „incendii de sabotaj” la instalațiile cheie și rafinării rusești, declanșate de loviturile cu drone ale Ucrainei, mai arată publicația din Marea Britanie.

Palatul lui Altai este doar unul dintre cele deținute de președintele Rusiei. Putin mai are un imens palat pe un domeniu de 7.000 de hectare la malul Mării Negre. Valoarea proprietății depășește un miliard de euro și ar fi fost finanțată de marii oligarhi ruși, toți dependenți de Putin, se arată într-un amplu material publicat pe blogul fostului opozant rus Navalnîi. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a respins acuzațiile.

Situat la malul Mării Negre și înconjurat de podgorii, ansamblul de 7.000 de hectare construit pentru Putin conține un patinoar de hochei camuflat sub o peluză (președintele rus este un mare pasionat de hochei), un heliport, un cazino, sală de teatru, sală de sport, conform blogului lui Navalnîi. Camerele imense sunt mobilate cu mobilier de lux, potrivit imaginilor publicate de FBK. Numai dormitorul lui Putin ar avea 260 de metri pătrați, iar ca să ajungi la baie trebuie să treci printr-un alt living room. Mai mult, spațiul aerian de deasupra proprietății are statut de No fly zone – zonă aeriană interzisă.

Tags: incendiumuntii altaipalatVladimir Putin
Externe