X

PANICĂ într-un orăşel din Japonia! Un piton uriaş a fost pierdut de proprietarul său

Autorităţile din oraşul Kurashiki, situat în sud-vestul Japoniei, se află în căutarea unui piton de doi metri care a fost pierdut de proprietarul său, a relatat postul de televiziune NHK, potrivit DPA şi agerpres.

Proprietarul acelui piton regal, care cântăreşte circa două kilograme, a transportat animalul cu maşina de la un prieten care îl îngrijise timp de câteva zile, potrivit NHK.

Citeşte şi: Ruşii au reluat bombardarea Mariupolului – Black News

Când bărbatul a ajuns în parcarea de lângă reşedinţa lui, a constatat că şarpele dispăruse. După ce l-a căutat fără sucees, a sunat la Poliţie.

Autorităţile din acest oraş nipon, situat la circa 680 de kilometri de Tokyo, în prefectura Okayama, au avertizat rezidenţii să dea dovadă de precauţie sporită.

Citeşte şi: Stat Islamic promite răzbunarea morţii liderului său şi îndeamnă la noi atacuri teroriste în Europa – Black News

Pitonii nu sunt veninoşi şi îşi ucid prada încolăcindu-se în jurul ei şi sufocând-o. Se hrănesc de obicei cu animale cu sânge cald, precum păsări şi mamifere.

Animalele exotice din diferite specii sunt foarte căutate de colecţionarii japonezi. Proprietarul pitonului îl ţinea într-o cutie din sticlă în locuinţa sa şi nu avea nevoie de un permis special, potrivit NHK.

Tags: JaponiaKurashikiOkayamapiton regaltokyo
Categorii: Știrile zilei