PANICĂ într-un tren cuprins de flăcări în Spania (VIDEO)! 20 de pasageri sunt RĂNIŢI

Publicat:

Aproximativ douăzeci de pasageri au suferit arsuri, trei dintre ei grav, după ce au sărit dintr-un tren când acesta a fost cuprins de un incendiu forestier în apropiere de Castellon, în nord-estul Spaniei, relatează The Guardian, potrivit news.ro.

Trenul, care a plecat din Sagunto (provincia estică a Valenciei), spre Zaragoza, s-a oprit în timp ce conductorul, văzând că focul este prea periculos, se pregătea să întoarcă trenul.


Citește și: Hackerii ruşi au atacat Energoatom – Black News

Mai mulţi pasageri, temându-se că trenul va fi mistuit de incendiu, au intrat în panică şi au fugit după ce au spart geamurile ca să iasă.

Doi dintre cei cu cele mai grave arsuri au fost evacuaţi cu elicopterul, în timp ce alţii, printre care o fetiţă în vârstă de aproximativ 10 ani, au fost transportaţi la spitalele din apropiere.

Potrivit serviciilor de urgenţă, o femeie de 58 de ani se numără printre cei care au suferit cele mai grave arsuri după ce au fugit din tren.

Trenul, care avea patruzeci şi opt de pasageri la bord, s-a oprit şi, înainte ca conductorul să reuşească să se îndepărteze de incendiu, mai mulţi pasageri au spart geamurile şi au sărit pe şine.

”Odată ce au văzut că sunt înconjuraţi de foc, s-au întors în tren şi câţiva dintre ei au suferit arsuri”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei feroviare spaniole Renfe.

Preşedintele regiunii Valencia, Ximo Puig, a declarat că peste 1.000 de persoane au fost evacuate din casele lor, deoarece vânturile puternice au alimentat incendiul în Bejis, Valencia, iar doi pompieri au suferit arsuri.

Citeşte şi: Macron şi Narendra Modi s-au înţeles să ‘lucreze împreună pentru încetarea conflictului’ în Ucraina – Black News

Valencia este ultima regiune care s-a confruntat cu incendii forestiere severe în timpul valului de căldură prelungit din Spania, care a distrus zeci de mii de acri de pădure.

Incendiul din Bejis a distrus deja 800 de hectare (1.900 de acri), în timp ce în altă parte a provinciei, un incendiu din Vall d’Ebo continuă să fie ieşit de sub control după ce a distrus deja 11.000 de hectare de pădure.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Detalii interne privind inteligența artificială ale OpenAI au fost furate înntr-un atac cibernetic în 2023 (NYT)

Detalii interne privind inteligența artificială ale OpenAI au fost furate înntr-un atac cibernetic în 2023 (NYT) Un hacker a avut acces la sistemele interne de...

Armata germană va înceta să exploateze baza aeriană din Niger pe 31 august

Armata germană va înceta să exploateze baza aeriană din Niger pe 31 august Armata germană va înceta să exploateze baza sa de transport aerian din...

Alertă maximă în Italia: Erupții vulcanice uriașe pe insula turistică Stromboli

Alertă maximă în Italia: Erupții vulcanice uriașe pe insula turistică Stromboli Doi dintre vulcanii activi ai Italiei sunt în plin proces de erupție. Insula turistică...

6 iulie, Ziua Mondială a Sărutului: curiozități și semnificații

6 iulie, Ziua Mondială a Sărutului: curiozități și semnificații Ziua internaţională a sărutului este celebrată, anual, la 6 iulie. A apărut în 2006, în Marea...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.