Panică la Disneyland Paris. Câteva persoane au fost rănite în busculada creată de un zgomot puternic

Publicat:

Mulţimea a fost cuprinsă de panică, sâmbătă seara, în parcul de distracţie Disneyland Paris, după ce s-a auzit un zgomot provocat de o problemă la o scară rulantă sau un ascensor, care a alimentat temeri cu privire la o detonare, potrivit unor surse concordante, relatează AFP, potrivit News.ro .

”Alertă falsă, forţele de securitate confirmă că nu există ameninţări”, a anunţat Ministerul francez de Interne într-un mesaj postat pe Twitter în engleză, dezminţind zvonuri răspândite rapid pe Twitter.


Citește și : Primele alegeri legislative în Thailanda, după lovitura de stat din 2014

”În urma unui zgomot, făcut probabil de un ascensor sau o scară rulantă, mulţimea a fost cuprinsă de panică”, a declarat o sursă din cadrul anchetei.

https://twitter.com/emilnivantha/status/1109575751643230209

Conform protocolului de securitate, parcul situat în Seine-et-Marne, şi-a izolat vizitatorii în timpul investigaţiilor, a precizat această sursă.

Prefectura din Seine-et-Marne a confirmat incidentul, în care câteva persoane au fost rănite uşor.

”Operaţiunea de securitate a poliţiei s-a terminat. Câţiva răniţi uşor în panica ce a cuprins mulţimea”, a scris prefectura pe Twitter.

Citește și : NATO confirmă că prevede o instalaţie de stocaj pentru echipament militar american în Polonia

Contactat de AFP, un vizitator al parcului a declarat că a fost ”închis” în restaurantul Planet Hollywood, în care lua cina.

”Mâncam liniştit”, iar ”persoane au intrat în restaurant în fugă” către ora locală 22.00 (duminică, 0.00, ora României), a declarat Jonathan Vincent, care a putut să plece de la restaurant cu puţin înainte de ora locală 23.00 (1.00, ora României).

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă Încă un cetățean moldovean este acuzat de comiterea unei...

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon Angelina Soares De Souza, o femeie de 46...

350 de șacali din Delta Dunării vor fi împușcați pentru a limita pagubele

350 de șacali din Delta Dunării vor fi împușcați pentru a limita pagubele Ca urmare a sesizărilor repetate din partea populației locale cu privire la...

Atac armat la o nuntă în Franța: Un mort și cinci răniți

Atac armat la o nuntă în Franța: Un mort și cinci răniți O persoană a fost ucisă și cinci rănite, trei dintre ele grav, în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.