Parcurile Disney, ocolite de vizitatori. Cu cât a scăzut profitul companiei

Publicat:

Parcurile Disney, ocolite de vizitatori. Cu cât a scăzut profitul companiei

Disney a raportat rezultate mai slabe decât cele așteptate pentru divizia sa de parcuri tematice în ultimele sale câștiguri. De vină este scăderea cererii din partea consumatorilor.

Potrivit Business Insider, americanii renunță la cheltuieli după ce au fost loviți de inflație, forțând companiile să se adapteze. Gigantul din domeniul divertismentului a raportat rezultate mai slabe decât cele așteptate în cadrul diviziei sale de parcuri tematice, potrivit stiripesurse.


Citește și : Moscova acuză YouTube că cenzurează conţinutul la comanda Washingtonului

Profitul operațional al Disney pentru parcurile și experiențele sale interne a scăzut cu 3% față de anul precedent, la 2,2 miliarde de dolari, în timp ce veniturile au crescut cu 2%, la 8,4 miliarde de dolari.

Compania a pus scăderea profitului operațional la parcurile sale tematice interne pe seama costurilor ridicate legate de inflație și a unei scăderi mai mari decât se preconiza a cererii din partea consumatorilor.

Disney a avertizat că „moderarea cererii” pentru parcurile și experiențele sale va continua probabil și ar putea avea un impact asupra următoarelor trimestre.

În ultimii ani, parcurile tematice ale Disney au reprezentat un motor esențial al veniturilor, compania angajând anul trecut 60 de miliarde de dolari în plus pentru extinderea acestora.

Pe măsură ce inflația ridicată a afectat portofelele americanilor, unii consumatori au redus cheltuielile pentru excursii și plimbări cu senzații tari.

Citește și : Gazprom ar putea să nu mai tranziteze gaze naturale rusești prin Ucraina, afectând securitatea energetică a R. Moldova

Reducerile cheltuielilor de consum au fost resimțite în întreaga economie americană.

Lanțurile de fast-food precum McDonald’s, Burger King și Taco Bell au lansat toate reduceri și mese valoroase pentru a încerca să atragă consumatorii atenți la costuri, în timp ce unii au raportat o scădere a vânzărilor.

Starbucks a raportat, de asemenea, o scădere a vizitelor din cauza unui „mediu de consum dificil”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

JO Paris 2024 – Tom Cruise, formaţiile franceze Phoenix şi Air vor participa la ceremonia de închidere

JO Paris 2024 - Tom Cruise, formaţiile franceze Phoenix şi Air vor participa la ceremonia de închidere După ceremonia de deschidere din 26 iulie, care...

Cineastul David Lynch spune că este prea bolnav pentru a mai regiza personal filme

Cineastul David Lynch spune că este prea bolnav pentru a mai regiza personal filme Cineastul David Lynch a declarat că acum este prea bolnav pentru...

SUA: Un acord de încetare a focului şi eliberare a ostaticilor e mai aproape ca oricând

SUA: Un acord de încetare a focului şi eliberare a ostaticilor e mai aproape ca oricând Un acord între Israel şi Hamas de încetare a...

OMS va trimite peste 1 milion de vaccinuri antipoliomielitice în Gaza

OMS va trimite peste 1 milion de vaccinuri antipoliomielitice în Gaza Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a anunţat miercuri că va trimite peste 1 milion...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.