Părinții lui Matteo Renzi au fost puși sub arest la domiciliu

Publicat:

Părinţii fostului şef al Guvernului italian au fost plasaţi în arest la domicliu în cadrul unei anchete de corupţie, a anunţat Matteo Renzi, relatează Reuters, potrivit news.ro.

Tiziano Renzi şi Laura Bovoli sunt ţinte ale activităţii sale politice, a declarat luni, citat într-un comunicat, liderul Partidului Democrat.


Citește și: Trump dă un ultimatum armatei venezuelene: ‘Veți pierde totul!

”Oamenii care au citit dosarul mă asigură că nu au văzut niciodată o măsură atât de  absurdă şi disproporţiontă”, a declarat el.

”Dacă nu aş fi intrat în politică, familia mea nu ar fi intrat vreodată în toată această mocirlă”, a adăugat fostul preşedinte al Consiliului de Miniştri.

Potrivit unei surse judiciare, părinţii lui Renzi, ambii septuagenari, au fost inculpaţi cu privire la presupuse fapte de bancrută frauduloasă şi emitere de facturi false.

Citește și: Doi polițiști egipteni au fost uciși într-o excursie la Cairo

Poliţişti din cadrul Gărzii Financiare (Guardia di Finanza) s-au dus luni după-amiaza la domiciliul acestora, în Toscana, pentru a-i informa că au fost plasaţi în arest la domiciliu, potrivit altei surse judiciare.

Tiziano Renzi, şef de întreprindere şi un fost conducător local al Partidului Democrat Creştin – care nu mai există în prezent – se confruntă cu numeroase probleme judiciare după ce fiul său a devenit premier, în 2014, ceea ce furnizează ”muniţie” adversarilor lui Renzi, care a plecat de la putere în decembrie 2016.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un moldovean a fost atacat cu maceta în Irlanda

Un moldovean a fost atacat cu maceta în Irlanda Un irlandez de 33 de ani a fost condamnat la 5 ani și 6 luni de...

Un moldovean a fost găsit MORT în Italia chiar de mama lui

Un moldovean a fost găsit MORT în Italia chiar de mama lui Un bărbat de 45 de ani, originar din Republica Moldova, a fost găsit...

Rafael Nadal și Alexander Zverev au pierdut finalele de la Bastad și Hamburg

Rafael Nadal și Alexander Zverev au pierdut finalele de la Bastad și Hamburg Nadal a pierdut în 2 seturi în finala cu Borges, scor 2-6,...

Jurnalist român: Israelul poate rezista pe mai multe fronturi, dar riscă să se extindă conflictul

Jurnalist român: Israelul poate rezista pe mai multe fronturi, dar riscă să se extindă conflictul Statul Israel are capacitate de a rezista mai multor fronturi...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.