Parisul a anulat parada Luna New Year din cauza epidemiei de coronavirus

Publicat:

Asociațiile chineze din Paris au anulat parada Lunar New Year din cauza epidemiei cu noul coronavirus, a anunțat duminică primarul orașului Anne Hidalgo, citată de site-ul agenției Reuters, scrie mediafax.

„M-am întâlnit cu comunitatea chineză din Paris. Sunt foarte îngrijorați și au decis să anuleze parada care era programată să aibă loc în această după-amiază în Place de la Republique. Chiar nu au dispoziția necesară să petreacă acum”, a declaratat Anne Hidalgo la radio Europa 1.


Citește și : Cercetătorii chinezi au izolat tulpina noului coronavirus şi încearcă să creeze un vaccin

Și orașul Bordeaux din sud-vestul Franței a anulat, sâmbătă, planurile pentru festivitățile Noului An Chinezesc pentru a reduce riscul infectării cu noul coronavirus și în semn de susținere față de victimile din China, a explicat primarul din Paris.

În acest moment au fost confirmate peste 2.000 de cazuri de infecție cu noul coronavirus la nivel mondial, cele mai multe fiind în China, iar bilanțul deceselor a ajuns la 56, potrivit datelor făcute publice duminică de autoritățile de la Beijing.

Citește și : HARTA PANDEMIEI CU CORONAVIRUS – Indică locurile cu cele mai multe cazuri confirmate

În Franța, trei persoane au fost infectate, toți cetățeni de naționalitate chineză. Doi sunt internați într-un spital din Paris, iar unul în Bordeaux.

De asemenea, Franța intenționează să își evacueze cetățenii din orașul Wuhan, închis după izbucnirea noului coronavirus, a relatat, sâmbătă, ziarul South China Morning Post, preluat de Reuters.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă Încă un cetățean moldovean este acuzat de comiterea unei...

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon Angelina Soares De Souza, o femeie de 46...

350 de șacali din Delta Dunării vor fi împușcați pentru a limita pagubele

350 de șacali din Delta Dunării vor fi împușcați pentru a limita pagubele Ca urmare a sesizărilor repetate din partea populației locale cu privire la...

Atac armat la o nuntă în Franța: Un mort și cinci răniți

Atac armat la o nuntă în Franța: Un mort și cinci răniți O persoană a fost ucisă și cinci rănite, trei dintre ele grav, în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.