Partidul ‘Șansă’ va avea sute de candidați la alegerile locale

Publicat:

Partidul „Șansă” și-a prezentat candidații pentru funcțiile de primari ai orașelor și satelor din țară. Sute de persoane au urcat pe scenă, în cadrul unui eveniment organizat la Orhei.

Președintele partidului, Alexei Lungu, i-a prezentat pe candidați și a declarat că aceștia sunt gata să-și asume responsabilitatea pentru dezvoltarea orașelor și satelor din Moldova, pentru implementarea proiectelor care au început deja să funcționeze la Orhei, Taraclia, Găgăuzia și în multe alte sate.


Citește și : Maia Sandu şi-a vândut stiloul cu 6.000 de euro

„Sarcina candidaților noștri este de a realiza ceea ce știm să facem, ceea ce am demonstrat deja în practică. Membrii echipei Partidului „Șansă” au o experiență reală în ceea ce privește dezvoltarea orașelor și satelor. Partidul a susținut inițiativa de lansare a proiectelor naționale „Satul Moldovenesc” și „Orașul Moldovenesc”, demarate de echipa lui Ilan Șor, pe care candidații noștri le vor demara după victoria lor. Avem posibilitatea de a atrage investiții pentru a începe dezvoltarea infrastructurii localităților moldovenești în cel mai scurt timp posibil. Avem o șansă reală de a începe schimbări rapide în orașe și sate”, a subliniat Alexei Lungu.

El s-a adresat candidaților, exprimându-și încrederea în ei și subliniind încă o dată posibilitatea de a schimba în bine viața în Moldova, având o echipă atât de mare și puternică.

Astăzi, toți candidații se află în fața celei mai importante sarcini: să aducă oamenilor adevărul despre intențiile partidului și programul acestuia, a declarat deputata Marina Tauber. Ea a adăugat că partidul are șansa de a extinde geografia proiectelor în întreaga republică într-un ritm alert.

„Noi, echipa lui Ilan Șor, suntem singurii din țară care avem o experiență reală în dezvoltarea orașelor și comunelor rurale. Nu există alte forțe politice în Moldova care să dezvolte localitățile într-un asemenea ritm, nu în vorbe, ci în fapte. Cu siguranță vom împărtăși experiența noastră de succes cu colegii noștri. Sunt sigur că, prin acțiuni comune, vom deveni și mai puternici pentru a lucra în beneficiul concetățenilor noștri. Trebuie să mergem înainte, să vorbim cu oamenii, să le aducem adevărul”, a spus Marina Tauber.

Bașcanul Găgăuziei, Evghenia Guțul, a declarat că echipa de candidați la funcția de primar al Unității Teritoriale Autonome are o sarcină specială de a accelera ritmul schimbărilor în orașe și sate.

„Nu este timp pentru discuții lungi – trebuie să învingem și să accelerăm ritmul de dezvoltare a regiunii, să mărim amploarea faptelor bune care se fac acum. Cu o echipă mare și puternică putem duce Găgăuzia la o nouă etapă de dezvoltare într-un timp scurt. Vom face față tuturor dificultăților”, a declarat bașcanul Evghenia Guțul.

Pavel Verejanu, consilier al bașcanului Găgăuziei, a declarat că astăzi partidul se confruntă cu noi provocări, deoarece multe localități din Moldova așteaptă acum schimbări.

„Oamenii s-au săturat de promisiuni deșarte, este nevoie de schimbări aici și acum. Iar astăzi există o șansă reală de a da un nou impuls localităților din țară, datorită unei echipe de oameni care doresc să dezvolte aceste localități”, a declarat Pavel Verejanu.

Primarul orașului Taraclia, Veaceslav Lupov, a subliniat importanța schimbărilor care urmează să aibă loc, care sunt posibile datorită desemnării candidaților. El a menționat că, de multe ori, după alegeri, viața cetățenilor nu se schimbă în bine, în timp ce în cazul Partidului „Șansă” există o alternativă reală și o cale reală de dezvoltare a fiecărui oraș și sat.

„De ce merg oamenii la vot? Pentru a alege o viață mai bună pentru ei înșiși. Nu o fac pentru distracție, ci pentru schimbări tangibile. În cazul echipei noastre mari și prietenoase, există o șansă reală de a transforma comunitățile. Putem răsturna munții! Suntem pe calea cea bună și totul este abia la început!”, a spus Veaceslav Lupov.

Președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a calificat evenimentul de ieri drept unul istoric pentru partid și pentru întreaga țară. El a amintit cum, în ultimii opt ani, echipa lui Ilan Șor a început să dezvolte orașele și satele, în timp ce în alte localități nu s-a schimbat nimic la nivel global – alți politicieni doar promiteau transformări, uitând imediat de ele după ce câștigau alegerile.

„Astăzi există o perspectivă reală de a schimba viața în bine în multe primării unde vor fi candidați din partea Partidului Șor. Fiecare dintre candidați poate deveni un agent și un catalizator al schimbării în orașe și sate. Noi putem da un nou impuls puternic dezvoltării, stabilind un vector pentru îmbunătățirea vieții concetățenilor noștri. Urez succes fiecăruia dintre candidați!”, a declarat Dinu Țurcanu.

Citește și : A început marea curăţenie de toamnă în Chişinău

Președintele Consiliului de experți al Partidului „Șansă”, Octavian Calmîc, a exprimat importanța înaltă a onestității și responsabilității candidaților în fața alegătorilor. El a subliniat că fiecare dintre ei se confruntă cu sarcina de a dezvolta regiunea sa, bazându-se pe experiența de succes a dezvoltării orașului Orhei.

„În urma colaborării cu Partidul „Șansă”, experții au elaborat o serie de documente strategice pentru a oferi orientări clare pentru dezvoltarea socio-economică a satelor și orașelor. Ar trebui să ne concentrăm eforturile pentru a asigura implementarea calitativă și promptă a tuturor planurilor, așa cum s-a procedat la Orhei”, a rezumat el.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ministra Sănătății a avut o întrevedere cu înalți oficiali ai OMS

Ministra Sănătății a avut o întrevedere cu înalți oficiali ai OMS Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a avut ieri, 1 iulie, o întrevedere cu înalți oficiali...

Forţele aeriene ucrainene anunţă că au distrus un depozit de muniţii rusesc în Crimeea

Forţele aeriene ucrainene anunţă că au distrus un depozit de muniţii rusesc în Crimeea Comandantul forţelor aeriene ucrainene, Mikola Oleşciuk, a declarat marţi că acestea...

Usatîi vorbește despre ‘greșeala lui Spînu’: Este nevoie de o conducere profesionistă, care va dezvolta CFM

Usatîi vorbește despre 'greșeala lui Spînu': Este nevoie de o conducere profesionistă, care va dezvolta CFM Andrei Spînu greșește, atunci când spune că statul nu...

Alaiba îl acuză pe Ceban că susține business-ul rusesc: Cumpără membrane bituminoase pentru reparațiile din oraș de la o companie din Rusia

Alaiba îl acuză pe Ceban că susține business-ul rusesc: Cumpără membrane bituminoase pentru reparațiile din oraș de la o companie din Rusia Ministrul Economiei Dumitru...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.