PAS are o sarcină complicată

Publicat:

PAS are o sarcină complicată

Pentru PAS, care a luat cele mai multe voturi în raioane la scrutinul de duminică, 5 noiembrie, urmează o sarcină complicată, și anume să formeze alianțe cu partidele proeuropene.

Declarația aparține fostului deputat, Alexandru Slusari, care a menționat în cadrul unei emisiuni televizate că partidul de la guvernare trebuie să își învețe lecția după rezultatele alegerilor locale și să formeze coaliții cu celelalte partide proeuropene, transmite TV8.md.


„O să fie o sarcină destul de complicată pentru PAS să creeze acum o alianță cu partidele proeuropene. Ei înțeleg că la nivelul consiliilor raionale o să fie mai greu de discutat cu partidele proeuropene”, a declarat Alexandru Slusari.

Citeşte şi: Gazele se vor ieftini cu 35% – Stiripesurse.md

Opinia fostului deputat a fost susținută și de ex-deputatul Vitalia Pavlicenco, care a spus că PAS trebuie să se pregătească pentru alegerile prezidențiale și parlamentare.

„PAS trebuie să își învețe lecția din aceste alegeri și totuși să fie deschis pentru coalizare cu forțele proeuropene, ca să lărgim bazinul electoral și să se pregătească pentru prezidențiale și parlamentare ca să nu fie o revanșă și mai mare a forțelor prorusești”, a spus Vitalia Pavlicenoc.

PAS are o sarcină complicată

În context, Vitalia Pavlicenoc s-a așteptat că în urma alegerilor din 5 noiembrie stânga prorusă să înregistreze rezultate mai proaste.

În opinia Vitaliei Pavlicenco, scorul înregistrat de partidele de stânga la acest scrutin se datorează în parte și lipsei de coalizare a forțelor pro-occidentale.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Accident tragic lângă Peresecina: O femeie de 63 de ani a murit

Accident tragic lângă Peresecina: O femeie de 63 de ani a murit O femeie de 63 de ani a decedat, iar alta a fost transportată...

OpenAI a primit o linie de credit revolving de 4 miliarde de dolari și a ajuns la o lichiditate de 10 miliarde

OpenAI a primit o linie de credit revolving de 4 miliarde de dolari și a ajuns la o lichiditate de 10 miliarde OpenAI are la...

Cum alimentează milionarii din Dubai explozia cererii de avioane private

Cum alimentează milionarii din Dubai explozia cererii de avioane private Este ora 3 dimineața la terminalul VIP al aeroportului Mohammed Bin Rashid Aerospace Hub din...

Novak Djokovic debut complicat la Mastersul de la Shanghai

Novak Djokovic debut complicat la Mastersul de la Shanghai La primul meci după o lună şi jumătate, de la US Open, Novak Djokovic s-a calificat...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.