X

PAS neagă orice implicare în incidentul petrecut pe scările Primăriei şi ameninţă că-l va da în judecată pe Ceban

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) îl va da în judecată pe primarul capitalei, Ion Ceban, pentru fals. Formațiunea neagă legătura cu șoferul mașinii, parcate pe scările Primăriei astăzi dimineață. „Fracțiunea PAS a promovat mereu și promovează în continuare o comunicare civilizată și condamnă orice formă de violență sau comportament agresiv”, a menționat pentru UNIMEDIA Sergiu Bejenari, purtător de cuvânt al fracțiunii PAS în CMC.

„Fracțiunea PAS din CMC îl va acționa în judecată pentru fals pe actualul primar Ion Ceban. Negăm orice legătură cu incidentul menționat și cu cetățeanul implicat în altercația de la Primăria Chișinău.

Fracțiunea PAS a promovat mereu și promovează în continuare o comunicare civilizată și condamnă orice formă de violență sau comportament agresiv”, a declarat pentru UNIMEDIA Sergiu Bejenari, purtător de cuvânt al fracțiunii PAS în CMC.

Citeşte şi: Un avion de dimensiuni mici s-a prăbuşit pe un hangar în Polonia (VIDEO)! Sunt morţi şi răniţi! – Stiripesurse.md

Citeşte şi: Oficial român: Nu vorbim cu Mitropolia Moldovei, iar sprijinul pentru Mitropolia Basarabiei nu este politic – Stiripesurse.md

Tags: chisinauIon CebanPartidul Acţiune şi Solidaritate (PAS).primărieSergiu Bejenari
Categorii: PoliticăȘtirile zilei