Patru americani au fost RĂPIŢI în Mexic

Publicat:

Patru cetăţeni americani au fost răpiţi în nord-estul Mexicului de bărbaţi înarmaţi, la scurt timp după ce trecuseră frontiera în această ţară, a informat Biroul Federal de Investigaţii (FBI), transmite AFP, potrivit agerpres.

Cei patru americani – a căror identitate nu a fost dezvăluită – au traversat vineri oraşul Matamoros, din statul Tamaulipas, într-o camionetă înmatriculată în Carolina de Nord, a menţionat FBI într-o declaraţie făcută publică de ambasada SUA în Mexic.


Citeşte şi: ATENTAT sinucigaş în Pakistan! Cel puţin 9 poliţişti au fost ucişi – Black News

‘La puţin timp după ce au trecut frontiera, bărbaţi înarmaţi au deschis focul asupra pasagerilor vehiculului. Cei patru americani au fost apoi transferaţi într-un alt vehicul şi răpiţi de bărbaţii înarmaţi’, a indicat FBI.

Acesta a anunţat că oferă o recompensă de 50.000 de dolari pentru orice ajutor care va contribui la salvarea persoanelor răpite şi la arestarea suspecţilor.

Citeşte şi: Marea Britanie şi Germania vor efectua în premieră misiuni NATO comune în Estonia – Black News

Localitatea Matamoros, situată exact dincolo de frontiera americană, faţă în faţă cu Bronswille, Texas, este scena unor violenţe legate de traficul de droguri şi crima organizată.

Şoselele din Tamaulipas sunt considerate cele mai periculoase din Mexic din cauza riscurilor de răpiri şi cereri de recompense ale grupărilor infracţionale. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

VIDEO – ‘Supacell’, serialul pe care mulți l-au văzut într-o singură noapte. Face furori pe Netflix

VIDEO - 'Supacell', serialul pe care mulți l-au văzut într-o singură noapte. Face furori pe Netflix „Supacell”, noul serial britanic pe Netflix, a captat rapid...

Oscar: Franţa îşi modifică procedura de selecţie la categoria ‘cel mai bun lungmetraj internaţional’

Oscar: Franţa îşi modifică procedura de selecţie la categoria 'cel mai bun lungmetraj internaţional' Centrul Naţional al Cinematografiei (CNC) din Franţa a decis să modifice...

Epic Games spune că Apple blochează lansarea magazinului său de jocuri video în Europa

Epic Games spune că Apple blochează lansarea magazinului său de jocuri video în Europa Epic Games, producătorul jocului video ”Fortnite”, a declarat vineri că Apple...

Directorul financiar de la LVMH îndeamnă Europa să rămână unită în contextul disputelor comerciale

Directorul financiar de la LVMH îndeamnă Europa să rămână unită în contextul disputelor comerciale Ancheta demarată de China asupra coniacului european este o reacţie la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.