Patru cluburi moldovenești vor juca în cupele europene

Publicat:

Patru cluburi moldovenești vor juca în cupele europene

După încheierea finalei Cupei Moldovei, a devenit cunoscut ce echipe (și în ce turnee) vor reprezenta țara noastră în preliminariile cupelor europene.

Liga Campionilor: „Petrocub” își va începe prestația în turul 1 de calificare în Liga Campionilor în calitate de cîștigătoare a Superligii Moldovei.


Europa League: „Sheriff” își va începe performanța în turul 1 de calificare în LE în calitate de echipă de pe locul 2 în Superligă, și asta și din cauza înfrîngerii „Zimbru” în finala Cupei Moldovei, anunță Media.Sport.

Citește și: Radu Lefter, campion european la Lupte în categoria de vârstă sub 23 de ani

Liga Conferințelor: „Zimbru” va începe performanța în turul 2 de calificare din LC ca echipă de pe locul 3 în Superligă.

Liga Conferințelor: „Milsami” își va începe performanța în turul 1 de calificare din LC ca echipă de pe locul 4 în Superligă.

Amintim că Moldova a obținut o cotă în calificarea în Europa League datorită modificărilor în formatul cupelor europene, și anume creșterea numărului de participante.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

UE promite un ajutor de urgenţă de 400 de milioane de euro Autorităţii Naţionale Palestiniene

UE promite un ajutor de urgenţă de 400 de milioane de euro Autorităţii Naţionale Palestiniene Comisia Europeană a anunţat vineri că va oferi Autorităţii Naţionale...

O companie românească din domeniul colectării deșeurilor medicale și chimice va investi în Republica Moldova

O companie românească din domeniul colectării deșeurilor medicale și chimice va investi în Republica Moldova O companie din România, care activează în domeniul colectării și neutralizării...

O actualizare făcută de Crowdstrike a provocat pana globală IT

O actualizare făcută de Crowdstrike a provocat pana globală IT Aeroporturi, bănci, spitale și magazine din întreaga lume au fost afectate vineri de o pană...

Discuții despre rolul Parlamentului în procesul de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană

Discuții despre rolul Parlamentului în procesul de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană Subiectul privind rolul Parlamentului în procesul de aderare a Republicii Moldova...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.