Patru oameni au fost înjunghiaţi într-un supermarket din Noua Zeelandă

Publicat:

Un bărbat a înjunghiat luni patru oameni într-un supermarket din Noua Zeelandă, au anunţat autorităţile, care au exclus un act terorist. Trei dintre victime sunt în stare gravă, transmit Reuters şi AFP, potrivit agerpres.

Atacul a avut loc într-un supermarket din oraşul Dunedin din sudul Noii Zeelande, o ţară de obicei foarte liniştită, dar care a fost, în martie 2019, scena masacrului de la Christchurch, soldat cu 51 de morţi după ce un adept al supremaţiei albe a deschis focul în două moschei.


Citeşte şi: Protestele violente din Ierusalim AMÂNĂ o decizie-cheie în justiţie – Black News

Potrivit martorilor la incidentul de luni, un bărbat înarmat cu două cuţite a înjunghiat angajaţi ai magazinului şi mai mulţi clienţi care au intervenit au fost răniţi.

Şefa guvernului neozeelandez, Jacinda Ardern, a indicat într-o conferinţă de presă că în actualul stadiu al anchetei nu există indicii că a fost vorba de un act terorist.

Citeşte şi: BOMBĂ într-un autobuz plin cu oameni! Cel puţin 11 persoane au murit – Black News

Un responsabil al poliţiei a calificat incidentul drept un “atac la întâmplare” şi a precizat că presupusul autor, care a fost reţinut, urmează să compară marţi în faţa unui tribunal.

La sosirea poliţiei, atacatorul fusese deja reţinut de clienţi ai supermarketului, a menţionat comandantul poliţiei regionale, Paul Basham. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Căuta un killer dar a dat de un agent sub acoperire. Instanța a eliberat suspecta, iar procurorii vor contesta

Căuta un killer dar a dat de un agent sub acoperire. Instanța a eliberat suspecta, iar procurorii vor contesta O femeie ar fi comandat moartea...

VIDEO// Două furturi într-o zi. Poliția a prins hoțul de la Râșcani

VIDEO// Două furturi într-o zi. Poliția a prins hoțul de la Râșcani Un bărbat de 40 de ani din capitală a fost reținut de...

Instruiți să detecteze armele de foc și munițiile cu raze X

Instruiți să detecteze armele de foc și munițiile cu raze X Reprezentanți din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău de comun cu cei...

Nordul țării scapă de caniculă. La sud și centru rămâne în vigoare Codul galben și portocaliu

Nordul țării scapă de caniculă. La sud și centru rămâne în vigoare Codul galben și portocaliu Canicula scade din intensitate. Meteorologii au actualizat alertele. Respectiv,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.